Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Nieuw in Europa: luxe kamperen voor trouwe viervoeters


Natuurlijk gunt vrijwel iedere hondenbezitter zijn trouwe viervoeter nét zo’n glamping vakantie als voor zichzelf. Maar juist die buitenlandse vakantie is vaak een probleem. Want wat doe je met je Pluto, Snoopy, Fikkie of Boris? Naar de opvang? Of toch meenemen naar de camping? Maar is de hond daar dan welkom? En voelt hij zich op zijn gemak? Speciaal voor hondenbezitters die houden van luxe kamperen presenteren Vacanceselect en zusterbedrijf Selectcamp, als enigen in Europa, de Cottage Exclusive Dog. Een luxe onderkomen voor gezin én hond.  

‘Deze cottage  is de meest diervriendelijke verblijfsvorm op de camping voor Labradors, Bobtails, Retrievers of wat voor ras dan ook. Ook bastaards, keffertjes en andere ‘vuilnisbakken’ soortgenootjes zullen kwispelstaarten bij het vooruitzicht. In het ontwerp van de nieuwe  accommodatie is aan alles gedacht om gezin én hond een heerlijke vakantie te bezorgen. De Cottage Exclusive Dog biedt een apart en overdekt buitenverblijf voor de viervoeter. Wordt het hondenweer, dan loopt uw lievelingsdier via het houten terras, zo zijn eigen kamer in.

Deze zomer vele introducties (glamping)accommodaties
In dit nog korte vakantiejaar introduceerde Vacanceselect al vele nieuwe glampingaccommodaties. De luxe kampeerder heeft deze zomer daardoor nu ook de beschikking over de Airdreamer, een twee verdiepingen tellende accommodatie, die cottage en tent verenigt en de Safaritent Deluxe, mét afwasmachine en airconditioning. Directeur en eigenaar van Vacanceselect, Loek van de Loo: “Elk seizoen neemt het aantal glampinggasten sterk toe, dat op zoek gaat naar een luxe en comfortabel verblijf op de camping. Glamping is dè grote kampeertrend voor komende jaren. Nieuwe doelgroepen en, daaraan gekoppeld, nieuwe kampeerproducten ontstaan razendsnel. Juist deze producten moeten veel groen en ruimte bieden, tegelijkertijd moeten ze een individueel ‘wow-gevoel’ teweeg brengen. Daarop anticiperen we. Onze nieuwe reeks van glampingaccommodaties van dit jaar beantwoordt nu al aan deze eisen van morgen.“
Fotobijschrift: Nieuw in Europa: glamping voor honden. In en rondom de Cottage Exclusive Dog kunnen de trouwe viervoeter en zijn baasje tegelijkertijd genieten van een luxe kampeervakantie.

Over Vacanceselect & Glamping:
kamperen hond 2travel2 400Vacanceselect is de glampingspecialist van Nederland. Glamping staat voor ‘glamourous camping’ en is een trend waar Vacanceselect zich als een van de eerste in Europa mee bezighield. Vacanceselect heeft het grootste aanbod aan glampingaccommodaties in heel Europa en is daarmee marktleider. Vacanceselect heeft in de loop der tijd zelf een flink aantal glampingaccommodaties ontwikkeld: zoals de romantische ‘Lodgesuite’, maar bijvoorbeeld ook de ‘Airlodge’, waar je vanuit je bed eindeloos naar de sterrenhemel kunt staren.  
Eigenaar, directeur Loek van de Loo wordt door veel campingeigenaren gezien als dé  inspirator en innovator van de branche. Van de Loo wordt dan ook vaak geconsulteerd voor de opzet en inrichting van zogenaamde glampingvillages op campings.  

 


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com