Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Design speciaal bestemd voor extreme omstandigheden op reis in bergen en op zee

 

·        Ten opzichte van WS413 zorgen het ergonomisch design en het lichte gewicht voor maximale stabiliteit en comfort
·        Draadloze verbinding mogelijk via Bluetooth® en One-Touch NFC™
·        Ambient Sound-modus om het contact met je omgeving niet te verliezen

De nieuwe water- en stofdichte WS620 Serie Walkman® van Sony kan gebruikt worden tijdens activiteiten op het land of in het water. Deze alles-in-één MP3-speler is in combinatie met draadloze Bluetooth®-technologie perfect voor een lange en intensieve work-out.

Draagbaar tijdens elk seizoenen
De WS620 Serie omvat de NW-WS623 (4GB) en de NW-WS625 (16GB). De walkmans® zijn bestand tegen temperaturen van -5 tot +45 graden. Daarnaast hebben beide een IP6X stofdichtheidsscore wat inhoudt dat het product is opgewassen tegen fijne stofdeeltjes, hierdoor een perfecte partner tijdens een work-out op het strand. Er komt geen zand in het apparaat en beide modellen zijn waterbestendig. De WS620 Serie kan gedragen worden in zowel het zwembad als in de zee voor wel 30 minuten lang en 2 meter diep onderwater.

Gebouwd voor snelheid, intensiteit en duurzaamheid
Deze Walkmans® zitten heel comfortabel door het ergonomische design en doordat de Walkmans daarnaast ook nog eens slanker, lichter en 35% kleiner zijn dan de vorige WS610 serie. Bovendien blijven de Walkmans® beter zitten door het verbeterde pasvorm. De WS620 Serie is te verkrijgen in het zwart, blauw, limoengeel en grijswit.

sony waterdichte walkman running 2travel2Veilig in vorm
Sony presenteert de eerste waterbestendige Walkman® met een unieke geluidsbeheersingstechnologie genaamd Ambient Sound. Daarmee blijven geluiden van buitenaf hoorbaar, ideaal voor een veilige work-out buitenshuis.

Altijd klaar voor actie
Quick Charge betekent dat de Walkman maar 3 minuten nodig heeft om op te laden voor 60 minuten luisterplezier. Daarnaast heeft de Walkman® een batterijduur tot wel 12 uur.

Lekker gemakkelijk
Wanneer de Walkman® is aangesloten op de computer is het direct mogelijk om audiobestanden te verslepen naar de Walkman. Op deze manier kan er gesport worden met slechts één toestel. Het is tevens ook mogelijk om een mobiel via Bluetooth® of One-Touch NFC te verbinden en zo muziek te streamen.

Model naam
NW-WS623
WS625

 

Over Sony Corporation
Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 72 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2016. Meer informatie op de internationale Sony-website:
www.sony.net

sony a 6300


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com