Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Met mobiele devices zijn onze levens een behoorlijk stuk gemakkelijker geworden.

Waar je vroeger je pc voor aan moest zetten, is nu in een paar swipes voor elkaar. Toch is er nog steeds één reden om terug te verlangen naar de tijd van de dumbphones: ze gingen dagenlang mee op één acculading, terwijl je bij een moderne smartphone, tablet of laptop iedere keer blij mag zijn als je het einde van de dag haalt. Met XQISIT verban je die stroomloze momenten naar het verleden.

 


In het openbaar vervoer…

Op papier klinkt het mooi, nog gauw even wat op weg naar huis afronden, maar kom in het openbaar vervoer maar eens om een stopcontact. Alleen de nieuwste treinen beschikken erover, en dan zijn het er nog steeds niet voldoende om alle lege apparaten aan boord van stroom te voorzien. Met de XQISIT Powerbank 20800 voorkom je dat jij andere reizigers te lijf moet gaan voor die paar oplaadpunten: deze stijlvolle batterypack laadt tot drie devices tegelijk op, en heeft met 20800 mAh genoeg energie aan boord om dat meerdere keren te doen.

…de auto…

 Het kan natuurlijk zijn dat het openbaar vervoer niet voor jou is – of dat je ergens moet zijn waar bus en trein je niet kunnen brengen. En als je dan toch over een grote zichzelf opladende batterij onder de motorkap beschikt, waarom zou je dan niet even snel van de gelegenheid gebruik maken om je devices dat kleine beetje extra juice te geven om de dag mee door te komen? Met de de XQISIT Qualcomm 3.0 car charger laad je alle apparaten die via USB zijn aan te sluiten eenvoudig verder op.

…én op vakantie!

Niets fijner dan op reis gaan, al moet je goed oppassen dat je bij het inpakken van de koffer niet al ten prooi valt aan de vakantiestress. Want hoe fijn het ook is om al je devices mee te kunnen nemen op vakantie: je moet ze nog wel op kunnen laden. Normaal doe je dat gewoon via USB aan je laptop of desktop, maar nu moet je plots bedenken waar je al die verschillende laders hebt laten slingeren. Bespaar je de moeite: je gaat ze namelijk niet vinden. Veel handiger is het om voor de nieuwe XQISIT Travel Charger te kiezen: deze biedt output in alle verschillende sterktes die je maar kan verzinnen, en is daarmee de enige lader die je deze vakantie nodig zult hebben.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com