Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Petronas Twin Towers in Kuala Lumpur is het meest markante gebouw van deze stad.

Deze 452 meter hoge iconen van het moderne Maleisië werden door Cesar Pelli ontworpen als hoofdkantoor voor oliemaatschappij Petronas. In 1999 danste Catherine Zeta-Jones in de film 'Entrapment' op het strakke koord van de ene naar de andere kant - geen aanrader. Pak daarom de lift naar het uitzichtsterras en doe net of u over uw koninkrijk uitkijkt. Onbetaalbaar!  Kuala Lumpur verkennen . . . .

Menara KL
Wat is lang, rond en draait rond in KL? Deze 471 meter hoge telecomtoren natuurlijk, waarin ook een kindervriendelijk amusementscentrum gevestigd is. Duik halsoverkop in een actiefilm in de spannende 6D-simulator, bewonder een albinopython in de Animal Zone – of geniet van een heerlijk buffet en het panoramische uitzicht over KL in Atmosphere 360. Kuala Lumpur verkennen . . . .

 KLCC Park
Dit prachtige, 50 hectare grote tropische park werd zowel door de natuur als mensenhanden gemaakt. Dankzij het beleid "Geen Wegen Zonder Bomen" uit de jaren zeventig gingen KL's restyling en stedelijke ontwikkeling hand in hand. Wandel langs mangrove- en eikenbomen, bewonder het "flamboyante" bladerdek of zie hoe de "fonteinenshow" losbarst in het kunstmatige meer. Kuala Lumpur verkennen . . . .

 Jalan Alor
Aan tafel! Jalan Alor biedt elke smaak van Azië onder de zon. Van gefrituurde of gebakken schaaldieren tot hokkien mee (noedels à la KL) of pad thai – waar u ook zin in hebt, u kunt uw buik helemaal rond eten. Deze even levendige als gezellige plek is tot (heel) laat geopend en dus ideaal voor gezinnen en vrienden, om volop te genieten van smakelijk eten én lachen. Kuala Lumpur verkennen . . . .

 Dataran Merdeka
Maleisië ontworstelde zich in 1957 aan de Brits-Koloniale overheersing. Dat historische jaar wordt gemarkeerd door een vlaggenmast in dit keurig gemaaide parkje in de Koloniale Wijk, omgeven door tal van schoolvoorbeelden van continentale stijlen - zoals het Tudor-gebouw van de Royal Selangor Club, het Moorse Sultan Abdul Samad-gebouw en de Gotische Mariakathedraal. Kuala Lumpur verkennen . . . .

 Nationale Moskee (Masjid Negara)
De Nationale Moskee biedt een unieke mix van traditionele en modern islamitische architectuur, gebaseerd op de Grote Moskee in Mekka. De stervormige koepel van het godshuis uit 1965 staat voor de dertien staten van Maleisië en de Vijf Zuilen van de islam. Niet-moslims kunnen wandelen in de mooie tuinen en zijn op gezette tijden ook binnen welkom. Kuala Lumpur verkennen . . . .


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com