Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De Franse bootverhuurder Le Boat heeft in 2018 verrassende vaarvakanties in de aanbieding

Voor wie van verrassende vaarvakanties houdt, heeft de Franse bootverhuurder Le Boat in 2018 een aantal nieuwe opties voor rimpelloos rivierplezier. Zo wordt de vloot uitgebreid met een groot model met twaalf slaapplekken, dat nog altijd zonder vaarbewijs te besturen valt. Ideaal voor vakanties ‘en famille’. Ook is het mogelijk eigenaar van een huurboot te worden, met naast het plezier van acht weken eigen gebruik een gegarandeerde investeringsopbrengst van 7 procent per jaar. Echt interessant dus gezien de huidige rentetarieven.

 

Met de hele familie vakantie vieren op de rivieren van Frankrijk
Met veertig jaar ervaring in riviertoerisme kent Le Boat als geen ander de wensen van de moderne vaartoerist. Een duidelijke trend de laatste jaren is het vakantievieren met meerdere gezinnen of stellen tegelijk. Het bedrijf verwacht daarom veel van het nieuwe model Horizon 5 dat bijna vijftien meter lang is en vijf slaapcabines en vijf badkamers telt. Het zonnedek en de barbecue/plancha zullen samen met de eenvoudige bediening van de Horizon 5 voor veel zorgeloze vakanties gaan zorgen.

Brochure 2018
Over dit schip en de meer dan veertig andere modellen in de vloot van Le Boat is de 62-pagina’s tellende brochure voor seizoen 2018 al opvraagbaar via de website van Le Boat. Het bedrijf is in het Zuid-Franse Castelnaudary gevestigd - aan het beroemde Canal du Midi - maar in heel Frankrijk aanwezig. In totaal bestaat de vloot van Le Boat uit negenhonderd schepen, allemaal zonder vaarbewijs of ervaring te besturen.

Eigenaar worden?
Voor mensen die meerdere weken per jaar willen varen kan het interessant zijn een schip van Le Boat te kopen. Het bedrijf biedt interessante beheer- en verhuurmogelijkheden waarbij de eigenaar zelf acht weken gebruik kan maken van het schip - in heel Europa - en Le Boat zorgt voor al het overige: verhuur, verzekering, ligplaats en onderhoud. Le Boat belooft zeven jaar lang een rendement van 7 procent, uit te keren in maandelijkse termijnen, met na zeven jaar een gegarandeerde terugkoopregeling.

Kijk voor meer informatie over riviertoerisme in Frankrijk en meer dan 200 routesuggesties op www.leboat.nl

leboat 2


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com