Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Data roaming specialist Droam lanceert deze week een nieuw product voor de Nederlandse markt: Droam Nationaal. Droam adresseert hiermee de toenemende vraag naar een concurrerend mobiel data abonnement voor de Nederlandse markt.


Droam nationaal
Bij Droam Nationaal krijg je 12 maanden lang toegang tot het snelste mobiele netwerk in Nederland met 2 gigabyte data per maand (alleen in Nederland te gebruiken). Het Droam Nationaal apparaatje krijg je thuisgestuurd en blijft jouw eigendom. De bandbreedte blijft constant en snel, ook als je de bundel mocht overschrijden.Droam Nationaal abonnees ontvangen bovendien 4 vouchers voor Droam Europa. Hiermee kun je 4 weken per jaar tot wel 500 megabyte mobiele data per week verbruiken in Europa. Daarnaast kun je ieder ander Droam product, zoals voor China, de Verenigde Staten of Thailand, bestellen zonder borg te betalen.

Totaalpakket
Door de toevoeging van Droam Nationaal aan haar producten biedt Droam de meeste gunstige manier om gebruik te maken van mobiele data, zowel in Nederland als in het buitenland. Met Droam Nationaal heeft de klant recht op een groot aantal MB’s in Nederland en 4 x 1 week gratis gebruik van Droam Europa. Droam realiseert daarmee de echte wens van haar klanten; mobiele data tegen dezelfde prijs in binnen en buitenland en dat op de laagste tarieven van het moment.


Phillip Actor, oprichter van Droam:
‘De grote providers bieden zoveel verschillende data abonnementen dat men er een dagtaak aan heeft de juiste uit te zoeken. Zelfs de zakelijke klant ziet door de bomen het bos niet meer. Wij ontvingen het afgelopen jaar herhaaldelijk de vraag of wij ook een geschikt product voor de Nederlandse markt kunnen aanbieden. Met Droam Nationaal adresseren wij deze vraag.’

Wat is Droam, en hoe werkt het?
Het apparaatje, Droam genaamd, maakt een draadloze verbinding met het internet. Droam geeft dit signaal door als Wi-Fi-verbinding naar maximaal 5 apparaten. Denk hierbij aan een laptop, mobiele telefoon, gameconsole en tablet zoals de iPad. Droam wordt gebruikt naast de mobiele telefoon, het eigen nummer blijft dus bereikbaar.

Achtergrondinformatie over de aanbieding
Doorgerekend vanuit de werkelijke kosten, biedt Droam Nationaal de gebruiker 2GB data per maand in Nederland tegeneffectief nog geen € 4,50 (incl. btw) per maand.

Dat wordt als volgt berekend:
€ 150,- : Verkoop Droam hardware, incl omruil garantie en helpdesk
€ 200,- : 4 x 1 week Droam Europa, effectief € 50,-  per week
€ 50,-: 12 maanden, Droam Nationaal, 2GB                                          
€ 400,-   TOTAAL

Verkoopprijs Droam Nationaal : € 400,- incl. btw
Buiten bundel gebruik in zowel NL als Europa wordt belast tegen 10 cent per MB.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com