Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

oud nieuw vuurwerk 400Oud & Nieuw vieren Nederlanders het liefst in Londen. 3, 2, 1… Gelukkig Nieuwjaar!! Nederlanders die op zoek zijn naar een hotelovernachting tijdens de jaarwisseling willen elkaar het liefste een gelukkig nieuwjaar wensen in de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk.

Uit zoekgegevens van hotelboekingssite Hotels.com blijkt dat op Londen, net als tijdens de kerstdagen, het meest gezocht is voor deze nacht.

Londen heeft een grote aantrekkingskracht tijdens de feestdagen. Nederlanders zoeken massaal naar hotelovernachtingen in de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk en willen, net als met de kerstdagen, ook Oud & Nieuw beleven in deze stad. Met het twaalf uur moment bij de Big Ban, het gigantische vuurwerk boven de Theems en het prachtige uitzicht vanaf de London Eye, is Londen een ware must-see. Uit de zoekresultaten blijkt, dat de Nederlanders de afgelopen periode het vaakst gezocht hebben op een hotelovernachting in Londen, tussen 31 december en 1 januari.

Nederlanders zoeken naast de top 3 Londen, Parijs en Berlijn, ook massaal naar hotelovernachtingen in Nederland. Amsterdam is de populairste Nederlandse stad in de zoekresultaten. Met vuurwerk, straatborrels en de vele dancefeesten in en rondom Amsterdam is de jaarwisseling altijd één groot feest. De hoofdstad wordt op de voet gevolgd door Rotterdam, dat in 2014 door de reisgids Rough Guides in de top 10 must-see steden van dit jaar werd geplaatst. Het nieuwe jaar wordt ook dit jaar weer officieel ingeluid met een spectaculaire vuurwerkshow vanaf de Erasmusbrug.

Nederlandse stedentrippers blijven tijdens de jaarwisseling het liefst wel in Europa. Enkel New York en Dubai staan in de top 10 meest gezochte hotelbestemmingen tijdens Oud & Nieuw. Beide steden bieden met hun vele wolkenkrabbers de perfecte mogelijkheid om vanaf grote hoogte het spectaculaire vuurwerk te zien bewonderen.

Hotels.com: Top 10 meest gezochte hotelbestemmingen door Nederlandse reizigers voor een verblijf tijdens de jaarwisseling:

    Londen
    Parijs
    Berlijn
    Amsterdam
    Rotterdam
    Antwerpen
    New York
    Dubai
    Maastricht
    Praag


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com