Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

kml cityhopper 400Vanaf 5 mei 2015 start KLM een nieuwe lijndienst naar Edmonton in Canada. KLM gaat vanuit Amsterdam drie keer per week (di-do-zo) een retourvlucht uitvoeren, en vanaf 22 juni vier keer per week (ook de vrijdag) met een Airbus A330-200 onder vluchtnummer KL675/676.

Om in te spelen op de behoefte van de klant, biedt KLM aan boord van de A330-200 drie verschillende klassen aan: 30 stoelen in World Business Class, 178 stoelen in Economy Class en 35 stoelen in de Economy Comfort-zone (met 10 centimeter extra beenruimte, een rugleuning die twee keer verder naar achteren kan, en voorrang bij het uitstappen).

Vluchtschema
De vlucht vertrekt uit Amsterdam om 14:35 uur en landt om 15:35 uur lokale tijd in Edmonton. De terugvlucht vertrekt om 18:10 uur uit Edmonton en landt de volgende dag om 10:45 uur in Amsterdam.

De AIR FRANCE KLM Groep vliegt op vijf bestemmingen in Canada met vertrek vanaf Amsterdam-Schiphol en Parijs-Charles de Gaulle: Toronto, Vancouver, Montreal (uitgevoerd door KLM en AIR FRANCE), Calgary en Edmonton (uitgevoerd door KLM).

Met het Canadese WestJet heeft AIR FRANCE KLM een codeshare-overeenkomst. Passagiers hebben hiermee toegang tot dertig extra routes in Canada die aansluiten op het AIR FRANCE KLM-netwerk.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com