Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

interhome provenceVakantiehuizenaanbieder Interhome bestaat dit jaar 50 jaar en viert dat tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht, van 13 tot en met 18 januari a.s. Alle bezoekers van de beurs maken kans op een week verblijf in een Franse vijfsterren villa in de Provence.

De villa is geschikt voor maar liefst 14 personen en het verblijf heeft een waarde van bijna € 5.000. Interhome is te vinden in de stand van het Frans verkeersbureau in Hal 11, stand A020.

Het huis in de plaats Luberon is te winnen voor de aankomende meivakantie. Het dorp staat bekend als een van de mooiste dorpen van Frankrijk en het ligt 48 km ten oosten van de bekende plaats Avignon. Een bezoek aan het nabijgelegen bergdorp Gordes is meer dan de moeite waard. Om de prijs te kunnen winnen hoeven geïnteresseerden slechts hun gegevens achter te laten op de stand van Interhome. Op vrijdag 23 januari wordt de winnaar bekend gemaakt via de Facebookpagina van het bedrijf.

Op deze pagina kunnen bezoekers ook het 50-jarig bestaan van Interhome mee vieren. Er worden regelmatig leuke acties gepubliceerd met kans op meer gratis verblijven.

Frankrijk is al jaren één van de meest populaire bestemmingen bij Interhome. In de bijna 100 Franse Interhome servicekantoren kunnen gasten terecht met alle vragen over hun woning, maar ook voor informatie over de omgeving en het bijboeken van extra’s, zoals kinderstoelen en Wi-Fi-spots. Het kantoor biedt dezelfde faciliteiten als de receptie van een hotel. De kantoren bevinden zich in de plaatsen waar Interhome veel aanbod heeft, rondom de Côte d’Azur, maar er zijn ook vestigingen in Normandië en in Parijs.

Nieuwsgierig naar de te winnen villa? www.interhome.nl/fr8031.117.1

De Facebookpagina van Interhome: www.facebook.com/interhomenl


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com