Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Emirates Airlines 450Totaal aantal Europese A380 bestemmingen stijgt hiermee naar 13 steden. Emirates maakt deze week bekend dat de A380 komende zomer ook wordt ingezet op twee nieuwe Europese bestemmingen: Düsseldorf en Madrid. Voor beide steden geldt dat Emirates de eerste luchtvaartmaatschappij is die de het grootste passagiersvliegtuig ter wereld inzet op deze bestemmingen.

Hiermee wil Emirates zowel de zakelijke reiziger als de vakantieganger een ongeëvenaarde reiservaring aanbieden.

De toevoeging van Düsseldorf en Madrid brengt het totaal aantal Europese bestemmingen voor Emirates A380 op 13 steden. Op dit moment beschikt de luchtvaartmaatschappij over 57 A380 toestellen, die wereldwijd naar 34 bestemmingen vliegen. Met dit grootste passagiersvliegtuig ter wereld, kunnen passagiers kennismaken met de toonaangevende functies en luxe aan boord.

“Als ’s werelds grootste exploitant van de A380, is Emirates trots op de verdere uitbreiding van het aantal A380 bestemmingen. Het biedt passagiers in alle drie de klassen een fantastische ervaring dankzij unieke mogelijkheden zoals de Shower Spa in de First Class, de Onboard Lounge waar zowel First als Business Class passagiers op 40.000 voet kunnen socializen, het bekroonde in-flight entertainement systeem met meer dan 2000 ‘on demand’ kanalen, en niet te vergeten gratis Wi-Fi aanboord,” aldus Hubert Frach, Emirates’ Divisonal Senior Vice President Commercial Operations-West. “Vanwege het aanbieden van de nieuwe A380 service van en naar Düsseldorf en Madrid, kunnen onze passagiers genieten van de naadloze connectiviteit naar populaire bestemmingen in Azië, Afrika, de Indische Oceaan, Australië en het Midden-Oosten, via onze hub in Dubai.“

Vanaf 1 juli 2015 starten vluchten naar Düsseldorf Airport. Vlucht EK055 vertrekt om 08:30 uur vanuit Dubai en landt om 13:25 uur in Düsseldorf. Vlucht EK056 vertrekt uit Düsseldorf om 15:25 uur en komt aan om 23:55 uur op Dubai International Airport.   

Per 1 augustus 2015 wordt de A380 ook ingezet van en naar Madrid. Vlucht EK142 zal vertrekken om 15:30 uur vanuit Madrid en de volgende ochtend landen om 00:45 uur in Dubai. De terugvlucht EK141 vertrekt in Dubai om 07:40 uur en komt in Madrid om 13:40 uur aan.


Voor meer informatie over Emirates zie www.emirates.com/nl


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com