Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

MeribelMet meer dan 75 cm aan sneeuw die de afgelopen tijd gevallen is, maakt Méribel, gelegen in het hart van het grootste skigebied ter wereld, zich op om vele vakantiegangers tijdens de voorjaarsvakantie te ontvangen. Of u nu met het gezin of met vrienden bent, Méribel biedt u een veelzijdig aanbod aan activiteiten waarmee jong en oud zich vermaken !

Méribel ligt in het hart van de 3 Vallées en op een bevoorrechte geografische plek, welke mogelijkheden biedt voor een grote diversiteit aan ski activiteiten. Een gevarieerd aanbod en een aangepaste infrastructuur, Méribel doet er alles aan om ieder lid van het gezin te laten genieten van het plezier van het skiën gedurende een verblijf in de bergen !

EEN GEBIED MET HET ‘FAMILLE PLUS’ LABEL

Méribel is sinds 2014 onderscheiden met het ‘Famille Plus’ label. Het gebied biedt talrijke voorzieningen an activiteiten voor gezinnen, waaronder een kinderopvang en een kleuterschool, een groot aanbod aan kindvriendelijke restaurants en hotels en bovenal een sterke wil en een echte dynamiek van de vallei rondom dit label. 54 locaties van het gebied beschikken inmiddels over dit label en er zullen er nog meer volgen !

HET FAMILLE PLUS LABEL BETEKENT :

-        Een persoonlijk onthaal voor gezinnen.

-        Animatieprogramma’s voor alle leeftijden.

-        Van de jongsten tot de oudsten: voor ieder wat wils !

-        Activiteiten voor ouders en voor kinderen, om gezamenlijk te ondernemen of apart.

-        Alle winkels en voorzieningen binnen handbereik.

-        Voor de kinderen wordt gezorgd door onze professionals.

PLEKKEN EN ACTIVITEITEN VOOR KLEIN EN GROOT !

OP DE PISTES

DE PISTE VAN DE INUITEN : Gedurende het gehele winterseizoen is er een activiteitenprogramma (gratis) in het Inuit-Dorp dat midden op piste ligt en begeeft u zich in de wereld van de Inuiten : vissen, het bouwen van iglo’s, blindemannetje spelen, sneeuwballen gevechten, een parcours met sledehonden, schieten met een blaaspijp en het proeven van warme chocolade….Wacht niet langer maar kom met uw gezin naar de Inuiten Piste voor plezier en win uw medaille voor 2015 !

DE MOON WILD : Kom de fauna van het bos ontdekken in het bos van Altiport, op een piste welke geheel gewijd is aan kinderen ! Tijdens de afdaling volgt u de nagebootste voetsporen van bosdieren, maar let op : net als bij echte dieren, kunnen de sporen ook verstopt zijn achter de bomen of onder de sneeuw. Op hele piste geven educatieve panelen u informatie over de dieren en hun eigenschappen : een leuke en plezierige manier van leren !

ZEN ZONE & SKI COOL

Méribel telt 3 pistes, gescheiden van de grote stromen skiërs, waar men het skiën op eigen tempo kan oefenen: Ski Cool, Chemin des Ecoliers en Zen du Duron. Deze pistes zijn speciaal ingericht voor kinderen en beginners, met optimale omstandigheden om in alle rust te leren skiën.

SKISCHOLEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN :

-      18 maanden t/m 3 jaar, Kinderopvang Les Saturnins – zodat het gehele gezin kan genieten van de activiteiten van het skigebied, waarbij leeftijd geen rol speelt.

-      Van 3 t/m 5 jaar,  De scholen Piou-Piou & Kids Fun Factory bieden dankzij een speciaal skigebied voor kleuters mogelijkheden om het skiën op ludieke wijze te leren, waarbij skiën en andere activiteiten in de sneeuw elkaar afwisselen.

-      Voor tieners biedt iedere skischool programma’s op maat ; lessen op basis van hun niveau en voor de meer avontuurlijk ingestelden :  Lessen in het SnowPark en Freestyle sessies !

ACTIVITEITEN BUITEN DE PISTES

OLYMPISCH STADION :  Oorspronkelijk gebouwd voor de 16e Olympische Winterspelen (Albertville 1992), is dit een van de plaatsen van het gebied die je niet mag missen :

-          Een ijsbaan, met een oppervlakte van 1800 m² en activiteiten in alle genres !

-          Een aquapark, bestaande uit een overdekt 25-meterbad met 5 banen, een glijbaan en een pierenbad – Zondagochtend is familieochtend met een gereduceerde entrée en activiteiten voor het gehele gezin.

-          De Kenotheque, een nieuwe speelplek alleen voor hen ! De ideale plek om gezellige momenten met het gezin te delen. Boeken en spelletjes staat gratis ter beschikking. Bovendien vindt er iedere week de tekenwedstrijd van Kenotte plaats (tekeningen inleveren voor donderdag 18.00 uur). De 3 mooiste tekeningen krijgen een prijs en worden vrijdag om 11.00 uur opgehangen. Een afwisselende programmering…met regelmatig verrassingen !

BIG AIR BAG : Een big air bag midden in het centrum van Méribel-Mottaret, waar men zich overdag of ‘s avonds kan vermaken en leuke momenten met vrienden of het gezin kan beleven.

SLEEBANEN : het skigebied van Méribel heeft 4 plekken om te sleeën : Altiport, Chaudanne, Méribel Village en Méribel-Mottaret.

TIPS VOOR GEZINSVAKANTIES !

FAMILLE PLUS PAKKET – 6 december 2014 - 26 april 2015

Beleef bijzondere momenten met uw gezin ! Ontdek de verschillende skipistes van alle niveaus en de talrijke speelgebieden met de Pass Famille en het aanbod van de skischolen. Na het skiën kunt u plezier beleven in het Olympisch Park van Méribel, het aquapark, de ijsbaan met zijn ice-games, het wellness- en fitnesscentrum, de bowling…..

INCLUSIEF:

-      Appartement met minimaal 1 kamer en gemakkelijke toegang tot alle winkels en voorzieningen.

-      ‘Méribox Famille Plus’ met daarin de volgende activiteiten: onbeperkt toegang tot het zwembad en de ijsbaan + toegang tot het wellness- en fitnesscentrum + een spelletje bowlen met het gezin.

-      OPTIONEEL: Pas voor de skiliften: Pass Famille (kindertarief voor iedereen). Huur van materiaal.  Skischolen

EEN SPA VOOR TIENERS - Iedere woensdagmiddag van 14:00 tot 17:00 uur

SPECIAL FAMILLE - MySpa by PAYOT opent zijn deuren voor de jongsten (vergezeld door een ouder) en biedt de behandeling Top Teenagers !

-      Van 7 t/m 12 jaar : speciale behandelingen voor tieners, onder begeleiding van een ouder.

-      De 13 t/m 15 jaar : toegang tot behandelingen en de ontspanningsruimte (max 1 uur)

Website is: www.meribel.net

Kaart van Méribel:

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com