Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

booking villaBij Booking kunnen niet alleen hotels worden geboekt, maar ook villas. Voor de reiziger kan het interessant zijn om voor een villa te kiezen. Dat geeft iets meer vrijheid dan een hotel, er kan eventueel zelf gekookt worden en als meerdere stellen samen boeken - dan kunnen natuurlijk de kosten gedeeld worden.

 Alle villas bij Booking zijn online boekbaar; u krijgt onmiddellijk bevestiging van uw verblijf.

booking kreta Griekenland - Kreta
Kreta is het grootste van de Griekse eilanden, en is in grootte het vijfde eiland in de Middellandse Zee. Het eiland vormt, samen met een paar kleine nabijgelegen eilanden, tevens de meest zuidelijke van de dertien Griekse regio's.

Villas op Kreta
booking toscane

Italie - Toscane
Toscane (Italiaans Toscana), is een regio in centraal Italië, die in het noorden aan Ligurië en Emilia-Romagna, in het oosten aan Umbrië, in het zuiden aan Latium en in het westen aan de Tyrreense Zee grenst.

Villas in Toscane

booking andalusie Spanje - Andalusië
Andalusië of Andaloesië (Spaans: Andalucía) is een van de 17 autonome regio's van Spanje. In 2012 had het een inwonertal van 8.449.985, en is daarmee de grootste Spaanse autonome regio naar inwoneraantal. De hoofdstad van Andalusië is Sevilla.

Villas in Andalusie

 

 

 


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com