Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

see WatersurfcontestHet paasweekend in See (Oostenrijk, Tirol) staat volledig in het teken van balans, creativiteit, humor en ijskoud water. Op zaterdag 4 april vindt de 13e editie van de ‘Watersurf Contest’ plaats. Vanaf 12.30 uur trotseren de deelnemers op ski’s, snowboards of in zelfgemaakte voertuigen het ijskoude water, met als doel droog over de eindstreep te komen. In totaal is er € 2.000,- aan prijzengeld te vergeven, waarvan € 1.000,- in de categorie ‘mooiste voertuig en kleding’.   

Speciaal voor de 13e editie van de Watersurf contest is bij het bergstation Medrigalm in het skigebied van See (Paznauntal) een vijver aangelegd. De deelnemers maken op de piste zo veel mogelijk vaart, om vervolgens zo snel en droog mogelijk over de vijver te komen en te finishen. Met ‘mooiste voertuig en kleding’ als belangrijkste categorie, is de wedstrijd ook voor toeschouwers en wintersporters een waar fenomeen. Onder de mooiste creaties verdeeld de jury € 1.000,-. Deelnemen kan voor €5,00 en inschrijven kan op de dag zelf bij de start. Deelnemers wordt geadviseerd een setje droge en warme kleding mee te nemen.

Skiën tot het voorjaar
Watersurfcontest SeeDe Watersurf contest is echter geen seizoensafsluiting. In See kunnen wintersportliefhebbers tot 10 april naar hartenlust skiën en boarden. Skigebied See is met 33 km pistes een ideale wintersportbestemming voor gezinnen met kinderen.

De consument vindt meer informatie over wintersport in See en de evenementen op www.see.at .

Het Paznauntal is een dal in het uiterste zuidwesten van de Oostenrijkse deelstaat Tirol. De regio Paznaun bestaat o.a. uit de dorpen Galtür, Kappl, See en Ischgl. Het strekt zich over een lengte van ruim dertig kilometer uit. Het grenst in het zuiden aan Zwitserland. Het dal scheidt het bergmassief Verwall van de Samnaungroep en in het uiterste zuiden van de Silvretta. Paznaun is met vier gevarieerde dorpen en vier verschillende skigebieden een goed voorbeeld van alpine diversiteit. Met een verscheidenheid aan accommodaties in alle prijsklassen, een breed aanbod van sport en entertainment en meer dan 350 kilometer piste heeft deze wintersportregio voor ieder wat wils.

 

 


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com