Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

new yorkVAAR NAAR ST. GEORGE OP STATEN ISLAND. Terwijl het zomerseizoen nog even voortduurt, presenteert NYC & Company, het officiële marketing- en toerismebureau voor New York City, St. George op Staten Island in hun Neighborhood x Neighborhood campagne. Op slechts 25 minuten varen vanaf Lower Manhattan vindt je St. George. Een historisch rijke en charmante wijk met veel cultuur, authentieke restaurants en allerlei buiten activiteiten. Meer dan 500 hotels in New York....

Als onderdeel van de promotie van St. George is er een korte online documentaire gemaakt met alle highlights en must-see attracties van de wijk! Bekijk deze documentaire hier: nycgo.com/insiderguides.

“Van het noordelijkste puntje van the Bronx tot het verre Rockaways, New York City barst van de geschiedenis, cultuur en entertainment,” zegt burgemeester Bill de Blasio van New York. “NYCGO Insider Guides geven bezoekers een kijkje in het echte New York en hoe New Yorkers leven. St. George op Staten Island wordt deze maand toegevoegd aan de lijst. Deze buurt is bereikbaar voor iedereen met de gratis Staten Island Ferry, en een waar zomers paradijs voor families vrienden en internationale bezoekers.”

Beleef St. George als een local
Bezienswaardigheden: Langs de St. George Promenade, brengt de Postcards September 11th Memorial een eerbetoon aan de bewoners van de wijk die zijn omgekomen tijdens 9/11. Echte honkballiefhebbers kunnen betaalbaar genieten van een wedstrijd van de Staten Island Yankees. Het net geopende National Lighthouse Museum, gebouwd in de oorspronkelijke thuisbasis van de US Lighthouse Services General Depot, leert bezoekers alles over vuurtorens en de bewaarders.        

Shoppen
new yorkTegenover de Staten Island ferry vind je de Hypno-Tronic Comics, dit is het paradijs voor stripboekenverzamelaars die opzoek zijn naar een bijzondere aankoop.         
Dineren: Bij Enoteca Maria kunnen bezoekers genieten van gerechten bereid door wisselende chef-koks uit Italië, Azië en het Midden Oosten. Voor de bekende Spaanse gerechten is het restaurant Beso een aanrader en de ultieme pizzafanaten zijn bij Pier 76 op het juiste adres.          Cultuur en entertainment: Voor de nodige cultuur is een bezoek aan het Staten Island Museum een absolute aanrader, de Snug Harbor Cultural Center & Botanical Garden,het St. George Theatre, de Staten Island Arts’ Culture Lounge, de Art at Bay Gallery en de Staten Island Creative Community zijn ook leuke adressen die St George zo bijzonder maken.         
Nachtleven: De hele week kunnen bezoekers naar de 120 Bay Café of Steiny’s Pub voor live muziek en karaoke, hapjes en gezelligheid in de levendige bars. Voor degenen die alles willen weten over ambachtelijk bier is de Flagship Brewing Company een must-visit.

Als je wat langer de tijd wilt hebben in Staten Island, zijn er verschillende hotels om een paar nachten te verblijven, bijvoorbeeld Comfort Inn Staten Island, Hampton Inn & Suites Staten Island, Hilton Garden Inn New York/Staten Island and Holiday Inn Express Staten Island West. Kijk op nycgo.com/hotels voor de beschikbare prijzen en reserveer via de exclusieve boekingspartner van NYC & Company, Booking.com.

Over Neighborhood x Neighborhood
New York bestaat uit vijf wijken: Brooklyn, The Bronx, Manhattan, Queens en Staten Island. NYC & Company lanceerde twee jaar geleden een nieuwe campagne genaamd Neighborhood x Neighborhood. De campagne is een initiatief ter vergroting van toerisme naar de vijf wijken van de stad. Neighborhood x Neighborhood focust op de bereikbaarheid en betaalbaarheid van New Yorkse wijken en legt de nadruk op buurten met een snelle hotelontwikkeling.

Over NYC & Company
NYC & Company is het officiële marketing- en toerismebureau voor de stad New York, opgericht om toerisme in de vijf stadsdelen van New York te optimaliseren, economische bloei te stimuleren en het positieve imago van New York wereldwijd te verspreiden.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com