Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

rockerfeller tree1 new yorkZo aan het ind van de zomer ligt het misschien niet voor de hand om al aan het plannen van een reis voor het eind van het jaar te plannen. Van de andere kant is de periode vanaf nu tot in oktober eigenlijk ideaal om de beste tarieven voor tickets en accommodate te vinden. In het algemeen zijn tarieven voor vliegtickets de laatste jaren iets omlaag gegaan door de concurrentie tussen de dieverse maatschappijen. Echter - de prijzen kunnen elk moment verschuiven en het is aan te raden een ticket zo snel mogelijk te boeken als de prijs redelijk is.

Daarnaast is het aan te raden flexibel te zijn in data voor vertrek en terugkomst omdat dan mogelijk een lager geprijsd ticket kan worden gevonden.

Tips voor het plannen en boeken van de reis:

 - neem tijden van de dag die normaal gesproken minder druk zijn. In het algemeen zijn de stoelen het goedkoopst bij vertrektijden in de heel vroege ochtend (5-7 uur) en de late avond (na 8 uur). In de middag is het vaak minder druk - iets duurder maar vaak nog steeds redelijk. Het duurst zijn de piekuren in verband met zakelijk verkeer (8 tot 10 uur en 17 tot 19  uur).

- Als je tijdens de feestdagen rond Kerstmis en Nieuwjaar vrienden en familie bezoekt - stuur dan geschenken  vooruit. Al die extra verpakte bagage zal veel oponthoud opleveren bij de drukke veiligheid scanners

- Weeg en meet uw bagage. Controleer maximale eisen van uw luchtvaartmaatschappij  om ervoor te zorgen dat u niet te maken krijgt met vertraging en extra kosten.

Bij Booking.com zoeken naar de juiste prijzen:


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com