Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Ischgl 2Pistes zijn open en liften draaien. Als een van de eerste wintersportgebieden heeft Ischgl op 26 november het startschot gegeven voor het winterseizoen 2015/2016. De sneeuwcondities op de pistes in deze lifestyle bestemming zijn goed te noemen. Dankzij recente sneeuwval, hoge ligging en lage temperaturen is de sneeuw in het skigebied van de Silvretta Arena van uitstekende kwaliteit.  

Wintersportliefhebbers kunnen op de geopende pistes naar hartenlust hun sport uitoefenen. Ischgl verwacht het weekend 30 van de in totaal 45 liften geopend te hebben. De regionale meteorologen brengen nog meer positief nieuws. Voor de komende dagen wordt er meer sneeuw verwacht.

Top of the Mountain Openingsconcert

Aanstaande zaterdag 28 november vindt in de lifestyle bestemming het legendarische Top of de Mountain openingsconcert met de Amerikaanse hitband The Beach Boys plaats. Wintersporters en muziekliefhebbers kunnen het concert gratis bijwonen op vertoon van een geldige liftpas. Het concert start om 18:00 uur in het centrum van het skiresort.

Consumenten vinden meer informatie over Ischgl en de sneeuwcondities op www.ischgl.com en http://www.ischgl.com/de/more/wetter-webcams/wochenwetter

Ischgl is zonder twijfel dé lifestyle bestemming van de Alpen, gerenommeerd om de uitstekende piste-condities, gastronomie, klasse après-ski en goede liftfaciliteiten.

Dankzij de hoge ligging, 90% van de pistes bevindt zich boven 2.000 m, is de sneeuwzekerheid groot.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com