Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Nieuw en verbeterd platform voor het plannen van je reis naar Noorwegen


De website Visitnorway.com, die Noorwegen als reisbestemming promoot en jaarlijks ongeveer twintig miljoen bezoekers trekt van over de hele wereld, heeft een metamorfose ondergaan. Op 20 januari werd de verbeterde website met nieuwe visuele en redactionele content gelanceerd. Het biedt een moderner en efficiënter platform voor de internationale bezoeker. Zo kun je met de nieuwe site gemakkelijk je eigen planning maken voor een reis naar Noorwegen.

Visit Norway neemt je mee

Wat onmiddellijk opvalt, is het visuele aspect van het nieuwe platform. Visitnorway.com bevat vele levendige beelden, video’s en 360º foto’s die ervoor zorgen dat je direct wordt meegenomen op een reis door Noorwegen. “We hopen dat de nieuwe website voor onze bezoekers gemakkelijker in gebruik is. De redactionele content is in volume afgenomen en de relevante informatie is overzichtelijker weergegeven, zodat je gemakkelijker je vakantie kunt plannen,” stelt Per-Arne Tuftin, Directeur Toerisme en Algemeen Directeur van Visit Norway.

Maak je eigen vakantieplan
noorwegen visitnorway kaapDe website bevat allerlei ‘to do’ tips van bestemmingen in Noorwegen, van lokale VVV’s tot regionale reisorganisaties. “Presentaties van Noorse bestemmingen hebben nu een veel prominentere plek op de website dan voorheen. Gebruikers kunnen activiteiten en bedrijven opslaan in een ‘koffer’, waarmee ze vervolgens hun eigen reisplanning kunnen maken. Daarnaast krijgen thema’s als bruisende steden, de Noorse keuken en architectuur & design meer aandacht op het vernieuwde platform. Nog niet alle nieuwe functies zijn geïmplementeerd, de website zal in het voorjaar helemaal af zijn,” aldus Per-Arne Tuftin.

Feiten op een rijtje

Visitnorway.com promoot Noorwegen als reisbestemming aan reizigers van over de hele wereld. Jaarlijks bezoeken ongeveer twintig miljoen mensen de website. In 2015 had Visitnorway.com zelfs 21,8 miljoen bezoekers, een stijging van 3,3% ten opzichte van 2014. De drukste maand was juli, met meer dan 2,3 miljoen bezoekers wereldwijd. Visitnorway.com is te bezoeken in vijftien verschillende versies en veertien verschillende talen. In 2013 is de Nederlandse website van Visit Norway door het publiek en een vakjury van de Travvies Awards uitgeroepen tot beste reiswebsite van het jaar.

Website: Visit Norway

www.visitnorway.com

 


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com