Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Een mild klimaat, 3000 zonuren per jaar en 850 km van de meest fantastische stranden langs de Atlantische Oceaan.

Dat maken van Portugal gedurende  alle jaargetijden de perfecte reisbestemming. Het is een land van contrasten, een land van zon en zee waar de natuur en het cultureel aanbod gevarieerd is. Een bezoek aan Portugal is de enige manier om het zelf te ontdekken….

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op een reis naar Portugal! Voor deelname aan de Portugal prijsvraag gaat u vóór 1 februari 2016 naar www.visitportugal.com. U kiest voor Nederlands. Daarna klikt u op “Prijsvraag Vakantiebeurs”. De rest wijst  zich vanzelf! Om mee te doen dient u 18+ te zijn en woonachtig in Nederland, de vraag van deze prijsvraag goed te beantwoorden en vriend te worden van www.facebook.com/visitportugal.  Gun uw vrienden ook een kans om deze prijs te winnen en stuur deze prijsvraag door.

Door deelname aan de prijsvraag maakt u kans op een reis en/of accommodatie. Voor informatie zie de deelnemersvoorwaarden. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijswinnaar ontvangt half februari 2016 bericht.

www.facebook.com/visitportugal

De reis is geldig tijdens het laagseizoen en afhankelijk van beschikbaarheid. Veel succes en vooral veel reisplezier toegewenst!


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com