Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Kamperen met alleen een koffer met travel essentials en genieten ook maar een tent op te zetten?

Het kan met Ready2Camp van Flower Campings. Deze compleet ingerichte kampeeraccommodaties met vaste bedden en een eigen keuken en zijn ideaal voor wie af en toe gaat kamperen, thuis de bergruimte niet heeft of voor mensen die het eerst eens een keertje uit willen proberen. Wat de reden ook is en wat voor camping je ook zoekt – aan de Franse kust of juist in het binnenland – Flower Campings heeft een mooie stek. Ready2Camp kamperen kan retro in de kant en klare Cabanon tent, luchtig in de Air Seconds of de zelf samen te stellen My second home-tent, compleet met zonnepanelen. Want zeg nou zelf, met het voorjaar in aantocht komt ook de kampeerlust weer boven. Helemaal als je alleen maar een koffer hoeft in te pakken.

A la plage
's Morgens bij het wakker worden meteen de zee in, wie wil dat nou niet? Flower Campings heeft twee heerlijke Ready2Camp campings geselecteerd die perfect zijn om eens goed in het Franse strandleven te duiken. Vanaf Le Conleau in het Bretonse Vannes loop je zo het strand op. Geen zin in zand tussen je tenen? Dan is er het zwembad met zeewater of bij slecht weer het binnenbad. Ook Vannes zelf is een bezoek waard met de authentieke vismarkt, het pittoreske haventje en de schattige vakwerkhuisjes. Camping Robinson in Marseillan-Plage ligt aan de altijd azuurblauwe Middellandse zee. Wie van oesters houdt zit hier helemaal goed: het is de specialiteit van het dorp. Dat wordt een vakantie vol lekker eten, buiten genieten en leuke dingen doen aan de kust. En in slaap vallen bij het geluid van de golven…

Zwemmen in het binnenland
Kamperen in het binnenland betekent bij Flower Campings niet dat er niet gezwommen kan worden. Integendeel. Alle locaties liggen aan het water of dat nou een meer, rivier of beek is. Zo is camping l'Arize in Ariège een heerlijke uitvalsbasis voor lange fietstochten door de Pyreneeën, een duik in de rivier of een duik in de geschiedenis met een bezoek aan de prehistorische grotten of een van de karakteristieke chateaus. En hoewel ook Le Port de Lacombe niet aan de kust ligt, komen waterratten hier zeker aan hun trekken. De rivier de Lot, een zwembadcomplex compleet met glijbanen en kano’s en waterfietsen om erop uit te gaan. Zin in een dagje op het droge? Wandel – of rij – dan eens het stadje Conques, een van de tussenstops op de wereldberoemde route naar Santiago de Compostella.

Over Flower Campings
Flower Campings is een netwerk van kleinschalige, groene familiecampings in de mooiste regio’s van Frankrijk. Het bedrijf bestaat dit jaar tien jaar en wat ooit begon met een paar kleine campings is inmiddels uitgegroeid tot een selectie van 140 locaties door heel Frankrijk. Voor elke plek geldt een prachtige ligging aan zee, in het binnenland of in de bergen. Door het brede accommodatie-aanbod – van de standaard staanplaats tot boomhutten, yurts, tipi’s en zelfs luxueuze lodges – heeft Flower Campings voor elk wat wils. Een vakantie vol rust, ruimte en natuur is bij Flower Campings altijd binnen handbereik. Zie voor meer informatie en boekingen nl.flowercampings.com.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com