Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Brussels Gallerie Weekend met  solo expositie van Koen Vanmechelen in galerie Valérie Bach Ter gelegenheid van het Brussels Gallery Weekend presenteerde galerie Valérie Bach  de eerste solo expositie van Koen Vanmechelen.  Deze expositie met de titel  "Vision of The Owl" wordt gecureerd door James Putnam.

Centraal in de expositie is de gedachte dat de uil 360 graden rond kan kijken. De uil kan weliswaar alleen maar recht vooruit kijken, maar hij kan zijn hoofd 360 graden draaien waardoor de uil als het ware superkrachten worden toegedacht. Zo wordt ook wel eens gedacht dat de uil de toekomst kan voorspellen en kan aangeven dat er veranderingen op komst zijn. In de context van deze expositie denkt de uil na over de onzekerheden in de huidige wereld. 'Vision of the Owl' gaat over de conflicten in deze wereld en hoe de samenleving daarmee om zou kunnen gaan. De expositie wordt gecureerd door James Putnam.

EXHIBITION FACTS 8 September - 4 November, 2017
Galerie Valerie Bach rue Veydt 15
1060 brussels belgium
t +32 (0)2 533 03 90 m +32 (0)486 296 839
Open from tuesday to saturday, from 11am to 6pm Closed on sunday and monday

Brussels Gallery Weekend
Brussel wordt steeds meer erkend als een avant-garde platform voor hedendaagse kunst in Europa. Het Brussels Gallery Weekend is een belangrijk evenement op het gebied van hedendaagse kunst in België: een rondleiding in meer dan 40 top hedendaagse kunstgalerijen van Brussel bekend om hun relevantie in hun kunstenaars selectie en een non-profit circuit op basis van grote instellingen en en collectieven van artiesten. http://brusselsgalleryweekend.com/

In het Brussels Gallery Weekend 2017 wordt de opening van Brussel hedendaagse kunstgaleries en non-profitruimtes gevierd die samen grote exposities bieden verspreid over de hele stad. In 2018 wordt het  11e Brussels Gallery Weekend gehouden in het weekend van 6 t/m 9 september 2018.

Voor de lokaties van alle deelnemende galleries is een kaart van Brussel beschikbaar. Uiteraard kunnen de galleries ook later - buiten het Gallery Weekend worden bezocht. Op latere tijdstippen zijn er mogelijk andere exposities.

De 10e edite van Brussles Galley Weekend  besteedt veel aandacht aan de diversiteit van de Brusselse kunstwereldp. Het accent blijft op hedendaagse kunst liggen, maar met twaalf nieuwe deelnemers (CLEARING, Galerie de la Béraudière, Galerie Conradi, Galerie Felix Frachon, Galerie La Forest Divonne, LMNO, Mendes Wood DM, OV Project, Spazio Nobile, Vedovi Gallery, Waldburger Wouters and Xavier Lust) is er ook aandacht voor moderne, Afrikaanse en Indiase kunst. Caroline Van Hoek, Maniera, Pierre Marie Giraud, Spazio Nobile, Victor Hunt en Xavier Lust concentreren zich op hedendaags design. Gevestigde Brusselse galleries als Albert Baronian, Greta Meert, Jablonka Maruani Mercier, Jan Mot, Keitelman Gallery, Rodolphe Janssen en Xavier Hufkens en dépendance, Harlan Levey Projects, Hopstreet, Irène Laub, Meessen De Clercq, Office Baroque, Sorry We’re Closed, Stems Gallery en Valérie Bach nemen al jarenlang deel. Daarnaast vestigden verschillende buitenlandse galeries in de loop der jaren een filiaal in Brussel: Almine Rech (FR), Barbara Gladstone (USA), Bernier / Eliades (GR), Conradi Gallery (DE), Daniel Templon (FR), Dvir Gallery (IL), Galerie de la Béraudière (CH), Marie-Laure Fleisch (IT), Mendes Wood DM (BR), Michel Rein (FR) and Nathalie Obadia (FR). Anderen zoals Aeroplastics, CLEARING, Didier Claes and Waldburger Wouters vonden nieuwe locaties en verhuisden.

Brussel verkennen en accommodatie zoeken

http://brusselsgalleryweekend.com/

valerie bach pano 1000

 

 

 


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com