Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Hotel San Giovanni is gevestigd in een 15-eeuws voormalig klooster met een schilderachtige binnenplaats en zeer elegante kamers met grote ramen, gratis WiFi en een flatscreen-tv. Het hotel ligt op een rustige locatie op 1 km van het centrum van Saluzzo. De kamers zijn vormgegeven in neutrale kleuren en met luxe materialen. De moderne badkamers zijn uitgerust met een badjas en een haardroger. De kamers bieden een panoramisch uitzicht op Saluzzo en de heuvels van Langhe of op het naburige Casa Cavassa. Deze voormalige adellijke residentie is nu een museum.

's Ochtends wordt er een continentaal ontbijt geserveerd. Het restaurant biedt traditionele specialiteiten uit de regio Piemonte.

Hotel San Giovanni biedt gratis vervoer van en naar het busstation van Saluzzo busstation, als u dit bij de reservering aanvraagt.

Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Dit hotel vorm een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes en culinaire excursies naar het heuvelgebied van Langhe, dat bekend staat om de wijn en truffels.

Door de ligging en allure is het hotel uitstekend geschikt voor huwelijksfeesten - weddingparties. Gunstig gelegen ten opzichte van Turijn dat een rechtstreekse verbinding heeft met Amsterdam - KML. Voor meer informatie - neem contact op.

Hotel San Giovanni

Fotos in en rond het San Giovanni Hotel

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

San Giovanni op Google Maps

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com