Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Einar Pall Tomasson nieuwe Directeur Marketing & Business Development bij Icelandair.

In deze rol is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van marketing- en sales-strategieën voor de nationale luchtvaartmaatschappij van IJsland op internationaal vlak. Einar Pall verlaat hiermee de positie General Manager Continentaal Europa. Het is nog niet bekend wie zijn plaats op het hoofdkantoor in Frankfurt gaat overnemen.


Terug naar IJsland

In 2005 versterkte Einar Pall het Icelandair team als Regional Manager Nederland. Een jaar later nam hij de positie van General Manager Centraal Europa over en in 2008 werd hij General Manager Continentaal Europa. Voordat Einar Pall zich aansloot bij Icelandair was hij Marketing Manager voor MasterCard IJsland, waar hij verantwoordelijk was voor de marketing- en PR-activiteiten in IJsland. Ook maakte hij deel uit van de Branding & Sponsorship werkgroep bij MasterCard Europa. Einar Pall heeft een Bachelor diploma van de Norwegian School of Management met een specialisatie in International Marketing & Leiderschap. Hij is getrouwd en heeft drie kinderen.


Nieuwe uitdaging

Einar Pall Tomasson is enthousiast over deze nieuwe stap in zijn carrière. “Ik ben erg blij dat ik deze rol mag gaan vervullen. Het vormt een spannende nieuwe uitdaging voor mij binnen Icelandair, een organisatie waar ik me al jaren met hart en ziel voor inzet. Ik zal het werk van mijn voorganger voortzetten, met name in de ontwikkeling van de innovatieve campagne rondom #MyStopover en de continue promotie van IJsland’s nationale luchtvaartmaatschappij in al onze Europese en Noord-Amerikaanse markten,” aldus Einar Pall Tomasson.


Icelandair

Het routenetwerk van de nationale luchtvaartmaatschappij van IJsland is opgebouwd rond de hub Keflavik en bereikt met deze hub stedelijke gebieden aan beide zijden van de Atlantische Oceaan. De luchtvaartmaatschappij opereert vanuit haar thuisbasis IJsland en werkt continu aan een groeiend netwerk van internationale routes. Icelandair vervoerde in 2015 ruim 3 miljoen passagiers. In 2016 heeft Icelandair het grootste vluchtschema uit de geschiedenis van het bedrijf. Vanuit Amsterdam/Schiphol wordt Reykjavik dagelijks aangevlogen, ’s zomers loopt dat op tot vijftien keer per week. Vanuit Brussels Airport vertrekken er wekelijks drie tot zeven vluchten. De vluchtduur is zowel vanuit Amsterdam als Brussel ongeveer drie uur. In 2016 startte Icelandair met vier nieuwe routes: Chicago (maart), Aberdeen (maart), Parijs Orly (maart) en Montreal (mei). Icelandair biedt de mogelijkheid om zonder toeslag op het ticket een stopover van maximaal zeven dagen op IJsland te maken, dit is van toepassing op alle eindbestemmingen.

www.icelandair.nl


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com