Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Van 30 april tot 7 mei 2017 is Catalunya de gastheer van de derde editie van het International Trek Festival.


Het wordt georganiseerd door de Catalaanse Hiking Federatie (FEEC) en zal het Catalonya Trek Festival plaats in vinden in de prachtige ambiance van de Costa Brava en de Alt Empordà regio waar de prachtige Pyreneeën overgaan in de kusten van de Middellandse Zee.

Voor een hele week zullen de deelnemers genieten van wandelpaden die door de GR-92 in Roses zullen lopen. Ook kunnen de wandelaars nog onbekende hoekjes ontdekken als het natuurpark van Cap de Creus, het natuurpark van Aiguamolls de l'Empordà, Cadaqués, de Port de la Selva en het klooster van Sant Pere de Rodes. De wandeltochten worden begeleid door special interestd uitstapjes naar het Dalí-museum (Figueres); de Griekse en de Iberische ruïnes van nederzettingen in Empúries,  wijn toerisme gebaseerd op de Empordà DO en bezoeken aan Girona en Barcelona.

http://www.cataloniatrekfestival.cat/

Famtrip
Parallel to this event, the Catalan Tourist Board and the FEEC are organising a 3-day fam trip, which will give tour operators the opportunity to create synergies with Catalan companies. From Wednesday 3rd until Saturday the 6th of May 2017, tour operators are invited to discover the possibilities of Roses and Costa Brava region.

To register for the 3-day fam trip (side event):


catalunya logo trek festival


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com