Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

“Mama” van Ewa Cwikla uitgeroepen tot winnaar van de Sony Netherlands National Award.


De jury van de 2017 Sony World Photography Awards heeft vandaag de foto “Mama” van Ewa Cwikla uitgeroepen tot winnaar van de Netherlands National Award.

De Sony World Photography Awards is 's werelds grootste fotografiewedstrijd. De National Awards vormen een wereldwijd programma dat open staat voor fotografen van elk niveau. Het programma onderscheidt de beste foto die door een lokale fotograaf in 65 landen is genomen.

Ewa Cwikla's bekroonde beeld "Mama" is een delicate, originele foto die in de fotostudio van Ewa is genomen. Ewa reageert op haar onderscheiding met de National Award: “Ik ben heel blij met deze foto en ik ben ook heel blij dat hij zo door jullie wordt gewaardeerd. Ik wil graag alle winnaars feliciteren! Goed gedaan! En ik wil jullie hartelijk danken voor deze erkenning. Dit was een verrassing voor me, want er doen zoveel getalenteerde, fantastische fotografen mee aan deze wedstrijd. Portretfotografie is mijn favoriete genre, dus het voelt geweldig om erkenning en waardering te krijgen voor iets dat ik heel graag doe.


Ewa Cwikla
"Ik ben geboren in Polen - Lublin – en verhuisde in 1983 met mijn echtgenoot naar Nederland. Ik begon in 1985 in Nederland mijn studio en fotowinkel 'Ewa Foto's'. Ik had het een tijdlang heel druk met familieportretten, de verkoop van camera's en het ontwikkelen van foto's. Maar ik wist al die tijd dat ik het liefst zelf fotografeer. Daarom sloot ik in 2005 mijn winkel en opende ik mijn eigen studio. Vandaag heb ik mijn eigen studio thuis. Ik krijg volop leuke opdrachten en geef ook fotografieworkshops."

De overige prijswinnaars in de Netherlands National Award zijn:

·        2de prijs: Selma van der Bijl voor de foto "Delighted "

·        3de prijs: Eugene Kitsios voor de foto "Hunting dolphins"

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 72 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2016. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net

Booking.com


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com