Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Van 23 juni tot 2 juli 2017 vindt er in Madrid de WorldPride plaats.

Een week vol activiteiten die de LGBT gemeenschap in de bloemetjes zetten. Van concerten tot sporttoernooien, er is voor elk wat wils! WorldPride wordt gecombineerd met verschillende andere LGBT events zoals EuroPride (23 juni) en Madrid Pride (29 juni).

 

Highlights van WorldPride zijn:

* De Diversity Race (25 juni): Duizenden lopers rennen dwars door het centrum van Madrid om aandacht te vragen voor LGBT-fobie in sport en om diversiteit te vieren.
* De Pride Games (23-25 juni): Een reeks sport events waaronder zwemmen, voetbal en volleybal, voor en door LGBT sporters.
* WE WorldPride Festival (24 juni - 2 juli): Hét LGBT zomerfestival van het jaar, met 9 dagen vol muziek en events zoals pool parties.
* WorldPride Parade (1 juli): De grootste internationale LGBT optocht, het hoogtepunt van de WorldPride met 40 praalwagens meer dan 2 miljoen deelnemers.

Van 28 juni tot 2 juli kan je ook het WorldPride park bezoeken, een speciale locatie met informatiestands, presentaties en workshops i.v.m. mensenrechten, concerten en theateroptredens, restaurants, en een speciale afdeling met activiteiten voor de hele familie!

www.vakantiehuizenspanje.nl


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com