Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Marketing- en communicatiebureau Tourism Consultancy ondersteunt Rijnland-Palts.

Tourism Consultancy verzorgt alle marketing en PR-activiteiten in Nederland. Met zijn charmante karakter wil de zuidwestelijke Duitse regio de harten van Nederlandse reizigers veroveren. Verschillende branding, PR- en (social) media-activiteiten gaan het merk ‘Gastvriendelijk Rijnland-Palts’ versterken. Wie deze week naar Classic FM luistert, hoort meteen waarom het gebied, dat praktisch bij ons naast de deur ligt, zo verleidelijk is.
Rijnland-Palts ligt in het zuidwesten van Duitsland tussen de Rijn en de Moezel, op nog geen twee uur rijden van de Nederlandse grens. In het gebied liggen de oudste stad, de langste hangbrug en de oudste wijngaard van Duitsland: dat en nog véél meer is Rijnland-Palts. Het spectaculaire, gevarieerde heuvellandschap biedt tal van fiets- en wandelmogelijkheden. Ook zijn er vele kerken, kastelen en burchten te vinden, wat de deelstaat erg populair maakt bij cultuurliefhebbers. Kortom: Rijnland-Palts is een eldorado voor cultuur- en natuurliefhebbers met smaak.

 

Nederland belangrijkste markt
Tourism Consultancy is in opdracht van Rijnland-Palts Tourism GmbH aangesteld om de marketingactiviteiten op de Nederlandse markt voort te zetten. Doel is, om deze diverse bestemming onder de aandacht te brengen bij mediapartners en de Nederlandse consument, en de naamsbekendheid te vergroten. “Nederland is de belangrijkste bronmarkt voor Rijnland-Palts. In 2016 boekten Nederlanders maar liefst 2,7 miljoen overnachtingen in Rijnland-Palts. Met de gedegen kennis, het uitgebreide netwerk, de creativiteit en het jonge team van Tourism Consultancy verwachten wij een nóg breder publiek aan te trekken en de naamsbekendheid van Rijnland-Palts te vergroten,” aldus Stefan Zindler, directeur van Rijnland-Palts Tourism GmbH.

Rijnland-Palts Toerisme zoekt contact
Rijnland-Palts Toerisme zoekt de komende tijd intensief contact met zowel media als reisprofessionals. Jeroen van Wilgen en Esther Rosenhart van Tourism Consultancy staan graag iedereen telefonisch of per mail te woord voor ideeën, brainstorm momenten en een kennismaking.

Meer informatie is te vinden via: Rijnland-Palts.nl


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com