Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De combinatie van ontspanning en training is voor veel mensen de perfecte vakantie.

1 Volledig opgeladen
Er zijn handige opladers voor mensen die onderweg zijn, zoals de Bosch Compact Charger. De oplader weegt slechts 600 gram en past perfect in een zadeltas of kleine rugzak. Met 2 ampère laadstroom zorgt de Compact Charger ervoor dat de batterij volledig opgeladen blijft, zelfs op langere tochten.

2 Voorkomen is beter dan genezen
Effectieve diefstalpreventie: U-locks hebben een solide reputatie. Uit tests blijkt dat ze één van de meest veilige sloten zijn.
 
3 Een voorsprong
Ingeblazen helmen bieden betrouwbare bescherming. De schuimvoering aan de binnenzijde van de helm is 'ingeblazen', terwijl de externe schelp de fabrieksvorm blijft behouden. Let als koper op de testzegel: DIN EN 1078 (CE).

4 Geen problemen in nat weer
Voor afreis op een fietsvakantie is het aan te raden om een waterdichte jas of broek aan te schaffen, of een grote cape. Dit zorgt voor goede bescherming bij lichte regenval zonder dat het nodig is om op te houden met fietsen.
 
5 Tips voor transport
E-bike enthousiastelingen wordt geadviseerd om een achterop gemonteerd draagsysteem te gebruiken om hun fietsen te vervoeren. De Bosch PowerPacks moeten echter altijd veilig in de auto worden bewaard tijdens het vervoer. Belangrijke opmerking voor lange reizen: e-bike-accu's zijn geclassificeerd als gevaarlijke bagage en mogen in de meeste gevallen niet mee aan boord in vliegtuigen worden genomen. Mogelijke alternatieven zijn verzending vooraf via zee of lucht.
 
6 Altijd op het juiste pad
De weg kwijtraken kan frustrerend zijn. E-bikers wordt daarom geadviseerd om een betrouwbare gids mee te nemen: met Nyon, de boordcomputer van Bosch eBike Systems, kunnen routes gemakkelijk vooraf worden gepland. Tijdens de reis navigeert Nyon niet alleen, maar worden er ook betrouwbare gegevens over je conditie verzameld.

7 Eerste hulp voor je fiets
Een reparatieset, reserveband, doek en noodzakelijk gereedschap in een mini-set zijn essentiële onderdelen voor elke reis.
 
8 Altijd voorbereid
Een aantal onmisbare zaken voor elke e-biker: pleisters, verband, desinfectiemiddel en wegwerphandschoenen die praktisch zijn voor reparatiewerkzaamheden. Met daarnaast, afhankelijk van de regio en de tijd van het jaar, zonnebrandcrème, muggenspray en verkoelende gel.

Over Bosch eBike Systems
Een nieuwe generatie fietsen verovert stad en land en is nu al een dagelijks beeld: E-bikes zijn een modern vervoersmiddel voor moderne mensen. Voor snelle en gemoedelijke, voor fitte en gemakzuchtige, voor pendelaars en recreatiefietsers en natuurlijk voor jong en oud. Achter het steuntje in de rug van de technisch vooraanstaande E-bikes van tot nu toe meer dan 60 toonaangevende fietsmarkten in Europa steken componenten, die geperfectioneerd werden door Bosch. De portfolio van Bosch reikt van de bijzonder efficiënte aandrijfunit (motor en aandrijving), de accu van zeer hoge kwaliteit tot en met een intuïtief te bedienen, slimme boord- en fietscomputer. De perfecte afstemming van de componenten is de sleutel tot de typische Bosch-performance qua comfort en prestatie. De E-bikesystemen profiteren net als de andere producten van Bosch van de technische en productiekennis van de Bosch-Groep: van het concept, de engineering tot en met de productie, de marketing en de after-sales service verlegt Bosch eBike Systems steeds weer nieuwe grenzen voor de E-bikebranche. De ervaring van de Bosch-Groep op het gebied van de elektromotor, sensoriek, displays en lithiumionen batterijen verschaft Bosch-eBike-Systems techniek voor het leven en E-bikerijders hun plezier. Meer informatie op:
www.bosch-ebike.com/nl

bosch ebike mtb

 

 


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com