Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Sinds 2015 is de Boeing 787 Dreamliner de jongste aanwinst in de KML vloot.

Een van de meest geavanceerde vliegtuigen van deze tijd, dat standaard kwaliteit en comfort op topniveau biedt. KLM wilde daar nog iets bovenop doen, om haar passagiers de best mogelijke vliegervaring te geven. Daarom hebben ze een aantal elementen toegevoegd aan de toch al indrukwekkende uitrusting van de Boeing 787 Dreamliner. Zo komen onze passagiers relaxter en fitter aan op hun bestemming.

 

WiFi aan boord
KLM biedt u nu de mogelijkheid om aan boord op het internet te surfen, zodat u in contact kunt blijven met zakenpartners, familie en vrienden.

*   De nieuwe inflight KLM portal biedt u onder andere toegang tot informatie over uw bestemming en het toestel waarin u vliegt.
*   Voor toegang tot het volledige internet kunt u tijdens uw vlucht een WiFi-pas kopen via deze KLM portal.


Duurzame kenmerken
De motoren en andere verbeteringen zorgen ervoor dat de Boeing 787 Dreamliner verder, sneller, schoner, stiller en efficiënter vliegt dan vergelijkbare vliegtuigen. Samen met KLM’s inspanningen om gewicht te verminderen, zuinig te vliegen en duurzame biofuel te gebruiken, levert dit toestel een belangrijke bijdrage aan KLM’s duurzaamheidsdoelstellingen.

*   Tot 20% minder gebruik van brandstof, door nieuwe motoren, lichtgewicht composiet materiaal en aerodynamica.
*   Dit betekent tot 20% minder CO2 uitstoot.
*   40% stiller – vergelijkbaar met het geluid van druk verkeer.
*   Minder afval en gevaarlijke materialen tijdens productie.
*   Aan het eind van de levenscyclus zal het toestel gerecycled worden.

Geniet bijvoorbeeld van de ultieme stedentrip naar Oman en Muscat

In Oman waant u zich even in een sprookjeswereld. Boek vliegtickets naar Muscat en ontdek de rijke historie van deze stad. Bezoek het Bait Al Baranda-museum, woon een traditionele kamelenrace bij en verblijf in de beste hotels. Liefhebbers van de Arabische keuken kunnen hun hart ophalen in de vele traditionele eetgelegenheden. Vanwege het altijd warme en zonnige klimaat is Muscat dé plek om een actieve stedentrip te combineren met het ultieme zomergevoel.

Oude forten en kleurrijke specerijen
muscatDé blikvanger van Muscat is de overweldigende Grote Sultan Qaboes-moskee met een oppervlakte van ruim 416.000 vierkante meter. Maar ook de oude forten Mirani en Jalani zijn zeker een bezoek waard. Houdt u van winkelen? Dan mag u de Muttrah Souk zeker niet overslaan. Dwaal door de kronkelende straten en maak een keuze uit het grote aanbod. Geurende specerijen, glanzend zilverwerk en Omaanse antiek zijn hier op elke hoek te koop. Muscat is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in Oman. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Muscat!

Zeeschildpadden en springende dolfijnen
Muscat staat ook bekend om de kleurrijke onderwaterwereld. Tijdens het snorkelen in het warme water maakt u een grote kans om zeeschildpadden en grote scholen tropische vissen tegen te komen. Geniet vanaf het water van een prachtig zicht op de mooie kustlijn van Muscat, waar u trouwens heerlijk op het strand kunt liggen. Wie liever niet zelf het water in gaat, kan een dolfijnencruise maken: de dolfijnen springen overal om u heen uit het water!

Vliegtickets naar Muscat voor een unieke stedentrip
Een goedkoop vliegticket naar Muscat boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Oman snel dichterbij.

Voor hotels in Oman en Muscat...

 


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com