Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

‘Pack less, Pay less’ met de nationale IJslandse luchtvaartmaatschappij

Goed nieuws voor reizigers die enkel met handbagage (tot 10 kg) reizen. Luchtvaartmaatschappij Icelandair introduceert vanaf vandaag een nieuwe optie voor deze passagiers via het Economy Light tarief. Reizigers zonder check-in bagage genieten hierbij dezelfde service en voorzieningen als die zij van de nationale IJslandse luchtvaartmaatschappij gewend zijn, maar dan voor een lagere prijs. De Economy Light passagiers reserveren hun stoel in dezelfde Economy Cabin als andere passagiers.
 
Pack Less, Pay Less
‘We brengen enkele progressieve veranderingen in onze service, waaronder Economy Light. Deze optie is ontworpen voor reizigers die er kort tussenuit willen of op zakenreis gaan. Het nieuwe tarief is ook perfect als je reist met familieleden die geen aparte, aanvullende bagage nodig hebben of stellen die een koffer delen. Deze reizigers kunnen wel dezelfde kwaliteit service van Icelandair verwachten, zoals in-flight entertainment, non-alcoholische drankjes, Gate-to-Gate WiFi en comfortabele, ruime stoelen’, aldus Gudmundur Óskarsson, SVP of Sales & Marketing.
 
Nieuwe Economy structuur
Als onderdeel van de nieuwe structuur zal Icelandair Economy Class veranderen naar Economy Standard. Icelandair Economy Class Flex wordt Economy Flex. Beide tarieven bieden concurrerende prijzen en een hoge mate van flexibiliteit, inclusief met een stuk check-in bagage en een stuk handbagage. ‘We verbreden onze productopties en komen tegemoet aan de verschillende behoeftes van onze passagiers. Dit maakt reizen een stuk flexibeler en betaalbaarder waarmee we de verschillende typen reizigers nog beter kunnen bedienen’, concludeert Óskarsson.
 
Economy Light retourtickets van Amsterdam en Brussel naar Keflavik zijn verkrijgbaar vanaf €253,-. Voor meer informatie over de tarieven van Icelandair, waaronder de nieuwe Economy Light tarieven:
www.icelandair.nl.


Icelandair
Het routenetwerk van de nationale luchtvaartmaatschappij van IJsland is opgebouwd rond de hub Keflavík en bereikt met deze hub stedelijke gebieden aan beide zijden van de Atlantische Oceaan. De luchtvaartmaatschappij, die in 2017 80 jaar bestaat, opereert vanuit haar thuisbasis IJsland en werkt continu aan een groeiend netwerk van internationale routes. Icelandair beschikte in 2016 over het grootste vluchtschema uit de geschiedenis van het bedrijf. Vanuit Amsterdam/Schiphol wordt Reykjavik dagelijks aangevlogen, ’s zomers loopt dat op tot achttien keer per week. Vanuit Brussel Airport vertrekken er wekelijks twee tot zeven vluchten. De vluchtduur is zowel vanuit Amsterdam als Brussel ongeveer drie uur. In 2017 startte Icelandair met twee nieuwe routes: Philadelphia (mei) en Tampa Bay (september) aan toe. In 2018 voegt de luchtvaartmaatschappij daar twee routes aan toe: Dallas Fort Worth (mei) en Cleveland (mei). Icelandair biedt de mogelijkheid om zonder toeslag op het ticket een stopover van maximaal zeven dagen op IJsland te maken, dit is van toepassing op alle eindbestemmingen.
www.icelandair.nl


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com