Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Christian Dahl ontvangt de gouden ‘Stevie Award’ voor Human Resources Executive of the Year

Terwijl ‘Investors in People’ BCD Travel beloont met de zilveren accreditatie in peoplemanagement

Het meerjarige, wereldwijde managementprogramma voor het werven en behouden van toptalent waarmee BCD Travel zijn mensen op de eerste plaats zet, oogst internationale erkenning. Christian Dahl, Senior Vice President Strategic Talent Management & Global Human Resources bij BCD Travel, nam de gouden award voor Human Resources Executive of the Year in ontvangst tijdens de 2017 Stevie® Awards. Tegelijkertijd bekroonde Investors in People, een internationaal bureau dat werkgevers beoordeelt, BCD Travel met de zilveren accreditatie in peoplemanagement.

 

De Stevie Award for Great Employers erkent 's werelds beste werkgevers en de professionals, teams, prestaties, producten en leveranciers op gebied van HR die helpen om van bedrijven een geweldige werkplek te maken. "In mijn ogen is deze Stevie-award een erkenning voor ons hele talentmanagementteam wereldwijd. Zij maken BCD Travel tot een geweldige plek om te werken", zegt Dahl, die in 2011 werd aangesteld als Top Talent Executive van BCD Travel.

"De erkenning van Christian is niet alleen een geweldige persoonlijke en professionele prestatie, het onderstreept ook de vooruitgang die BCD Travel onder zijn leiderschap heeft geboekt in talentmanagement", zegt John Snyder, President en CEO van BCD Travel. "Door te werken aan onze reputatie als geweldige werkgever kunnen we makkelijker toptalent aantrekken en behouden. En met de buitengewone service die onze fantastische medewerkers leveren, winnen we de erkenning van de allerbelangrijkste groep mensen: onze klanten."

De erkenningen schetsen de succesvolle ontwikkeling en implementatie van BCD's Confident Self-initiatief dat in 2014 wereldwijd werd gelanceerd. "Het Confident Self-initiatief is gebaseerd op het idee dat medewerkers zich beter voelen in een omgeving waarin ze worden gestimuleerd om te slagen. Dat resulteert in succes voor henzelf en voor ons bedrijf", legt Dahl uit. Medewerkers zeggen dat ze door het initiatief beter begrijpen wat succes is en hoe ze het kunnen bereiken. Daardoor weet iedereen precies hoe je vooruitgang kunt boeken.

Tegelijkertijd bekroonde Investors in People, een internationaal erkend bureau dat werkgevers beoordeelt, BCD Travel met een accreditatie in peoplemanagement. BCD Travel is de eerste zakenreisorganisatie die deze erkenning van Investors in People heeft nagestreefd en ontvangen. IIP-ratings bepalen de normen om mensen aan te sturen, te ondersteunen en te managen en zo duurzame resultaten te boeken. Het bureau heeft voor deze driejarige erkenning de prestaties van BCD Travel vergeleken met een gevestigd kader van 27 punten voor het meten van talentmanagement. IIP heeft ook gemeten in hoeverre talentmanagement de interne doelen van BCD ondersteunt als het gaat om cultuur, leiderschap, bedrijfsgroei en werknemersontwikkeling. De erkenning van IIP is meer dan alleen maar een populaire werkplekenquête. Met de resultaten kunnen bedrijven medewerkers en sollicitanten objectief laten zien dat ze een goede werkgever zijn om een loopbaan bij op te bouwen.

Dahl zegt dat dit wordt onderstreept door andere statistieken: "In 2016 is bijna een kwart van de nieuwe medewerkers aangebracht door bestaande BCD-medewerkers. Onze eigen mensen zijn onze beste ambassadeurs." Volgens Dahl zijn professionele ontwikkelingskansen en tevredenheid op het werk de belangrijkste factoren voor de trots van BCD-medewerkers. Uit de meest recente medewerkersenquête van het bedrijf blijkt dat 83,6% van de medewerkers tevreden is in hun functie en dat is aanzienlijk hoger dan het gemiddelde voor de service-industrie. En in 2016 volgden 12.129 van de 13.000 BCD-medewerkers wereldwijd ten minste één trainingsprogramma om hun vaardigheden en industriekennis te vergroten.

 

Over BCD Travel
BCD Travel helpt organisaties om hun reisbudgetten op de meest effectieve manier in te zetten. Dit betekent concreet: zorgen dat reizigers veilig kunnen reizen, onderweg productief kunnen zijn en de juiste keuzes maken. Travel managers en inkopers adviseren wij hoe zij meer kunnen halen uit hun zakenreisprogramma. Kortom, wij helpen onze klanten slimmer te reizen en meer te bereiken. Dit doen we in 108 landen met bijna 13.000 creatieve, toegewijde en ervaren mensen. Met als resultaat het meest constante klantenbehoud in de zakenreisbranche (gemiddeld 95% in de afgelopen 10 jaar) en een omzet van US$24,6 miljard in 2016. Ga voor meer informatie naar www.bcdtravel.nl.

Over BCD Group
BCD Group is een marktleider in de reisindustrie. Het private bedrijf werd in 1975 opgericht door de heer John Fentener van Vlissingen en bestaat uit BCD Travel (zakenreizen), Travix (online reizen: CheapTickets, Vliegwinkel, BudgetAir, Flugladen en Vayama), Park ’N Fly (parkeren nabij luchthavens), Airtrade Holland (consolidatie en fulfillment) en joint venture Parkmobile International (mobiele parkeerapplicaties). BCD Group is actief in 108 landen met ruim 14.000 medewerkers en een totale omzet van US$26,4 miljard, inclusief US$10,4 miljard partneromzet. Ga voor meer informatie naar www.bcdgroup.com.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com