Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Logo

Na witte Pasen sluit Ischgl succesvol sneeuwseizoen af

Veelbelovend sluitingsconcert met rocklegende Lenny Kravitz

Ischgl/Den Haag, 18 april 2019
Ischgl is ‘the place to be’ dit voorjaar: een witte Pasen vol sportief plezier en dé afsluiting van het wintersportseizoen 2018/2019 door niemand minder dan Lenny Kravitz. De Amerikaanse rocklegende treedt op voor 20.000 muziek- en wintersportfans tijdens een uniek openluchtconcert op 2.300 meter hoogte. De lifestyle bestemming Ischgl is tot mei geopend, dinsdag 30 april is het Top of the Mountain Closing Concert met Kravitz.


Seizoensafsluiting met Lenny Kravitz
Traditiegetrouw wordt het wintersportseizoen afgesloten door een wereldberoemde artiest tijdens het Top of the Mountain Closing Concert. Dit jaar staat rocklegende Lenny Kravitz op het podium. Wereldartiesten als Sting, Elton John, Jon Bon Jovi, Enrique Iglesias en Rihanna gingen hem voor. Het concert van multitalent Lenny Kravitz, bekend van nummers als ‘Are You Gonna Go My Way’, ‘It Is Not Over Till It’s Over’ en ‘Fly Away’ is gratis te bezoeken voor wintersporters die in Paznaun-Ischgl verblijven en een skipas hebben voor minimaal 2 dagen. Nederlandse fans die na het veelbelovende concert geen genoeg kunnen krijgen van Kravitz hebben geluk: de artiest komt in het pinksterweekend naar Nederland voor een optreden tijdens het Hello Festival, het voormalige Retropop. 

 

Voorjaarswintersport
Ischgl is als een van de weinige skiresorts open tot 1 mei, mede door de goede wintersportcondities. 80% van de pistes ligt boven de 2.000 meter, hierdoor is het skigebied sneeuwzeker tot en met april. De sneeuwdump van afgelopen weekend zorgt voor de ideale condities voor voorjaarswintersporters: een verse laag sneeuw gecombineerd met langere dagen en een aangename temperatuur. Tijdens en na het skiën kunnen de wintersporters genieten op één van de gezellige terrassen van de diverse après-ski gelegenheden waar Ischgl om bekend staat.

Kijk snel voor beschikbaarheid van Hotels en Appartementen in Ischgl

 


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com