Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

bilderbergBilderberg wordt met ingang van 1 januari 2015 official partner van tennisbond KNLTB. De sponsorovereenkomst die beide partijen hiervoor zijn aangegaan betreft een periode van drie jaar.

Bilderberg, dat eerder actief was in onder meer de autosport, was actief op zoek naar een sponsorsamenwerking. De samenwerking kwam op unieke wijze tot stand. Bilderberg had diverse partijen uitgenodigd om voorstellen te presenteren tijdens het Sponsor Report Congres. Die van de KNLTB bleken de beste match; met goede ideeën over het bereiken van gezamenlijke doelgroepen en wat Bilderberg kan toevoegen aan de positie van de KNLTB.

De afspraken tussen de KNLTB en Bilderberg houden in dat de KNLTB daar waar mogelijk gasten gaat onderbrengen in Bilderberg hotels. Leden van de KNLTB ontvangen 8% korting op zowel verblijfkosten als op eten en drinken in de hotels.

Arlette Gilbert, Commercieel Directeur van Bilderberg, is er trots op official partner te zijn van de KNLTB: “Er is een grote overlap in onze doelgroepen. Als je kijkt wie de tennissers in Nederland zijn en wat hun interesses zijn en daar overheen een kaart legt van de gasten van onze hotels, dan blijkt daaruit een enorme match. Een logische connectie tussen Bilderberg en tennis is dat een groot deel van de Bilderberg locaties een tennisbaan heeft.

Erik Poel, Algemeen Directeur van de KNLTB: “Voor de KNLTB is de hospitality die Bilderberg kan bieden een geweldige toevoeging. We maken daar deze maand al gebruik van bij de KNLTB Tennis Masters in Rotterdam. De spelers en officials zitten al in het Bilderberg Parkhotel voordat het contract echt getekend is. We maken vaak gebruik van accommodaties in het land voor vergaderingen, opleidingen en bijeenkomsten. Het is logisch dat we die nu bij Bilderberg onderbrengen. En Bilderberg heeft vitaliteit in haar DNA zitten, wat uitstekend past bij tennis, een sport is die je van 5 tot 95 jaar kunt beoefenen.”

Over Bilderberg
Bilderberg is een Nederlandse hotelonderneming en beschikt over 18 hotels in het vier- en vijfsterrensegment, 216 vergaderzalen en 1.725 hotelkamers. Bij Bilderberg werken 1.300 medewerkers. Bilderberg streeft ernaar om voorop te lopen op het terrein van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en kiest voor een duurzame bedrijfsvoering. De certificering van alle hotels met het milieukeurmerk Green Key en de invoering van het gezondheidsprogramma ‘Bilderberg Vitaal’ en het inzetbaarheidsplan ‘On the Move’ voor medewerkers zijn hier onderdeel van.

Over de KNLTB
De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) is het overkoepelend orgaan van de tennissport en de tennisverenigingen in Nederland. Het is met meer dan 600.000 leden verdeeld over 1.700 verenigingen de tweede sportbond van Nederland.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com