Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

landal Partnerovereenkomst Landal RTPActiviteiten op parken en kantoren brengen 35.000 euro op.  De internationale organisatie Right To Play zorgt dat meer dan een miljoen kinderen wereldwijd kunnen sporten en spelen in landen waar dit niet vanzelfsprekend is.

Al drie jaar draagt Landal GreenParks bij aan het bereiken van dit doel,
met verschillende activiteiten op de parken en kantoren. Inmiddels is de samenwerking uitgegroeid tot een structureel partnerschap, waarvoor beide partijen vandaag een overeenkomst tekenden. Daarbij doneerde Landal een cheque van 35.000 euro aan Right To Play, de opbrengst van de activiteiten van dit jaar op parken en kantoren.

Braderieën, sponsorlopen, muziekspektakels, festivals, roofvogelshows, sportclinics met bekende sporters en nog veel meer. Veel parken van Landal hebben de afgelopen jaren gedurende de zomermaanden extra activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen voor Right To Play. Daarnaast is een groot aantal Landal medewerkers gaan sporten en hebben geld bij elkaar gelopen tijdens de Dam tot Damloop.

“Dit doel ligt heel dicht bij Landal. Voor ons is het heel normaal dat kinderen kunnen spelen en sporten, maar in veel landen is dat helemaal niet vanzelfsprekend. Vandaar dat wij graag aandacht vragen voor Right To Play, door met sport en spel voor kinderen dichtbij bij te dragen aan sport en plezier van kinderen in moeilijke situaties,” zo licht algemeen directeur Thomas Heerkens van Landal GreenParks de reden voor de samenwerking toe.

“Het is voor Right To Play heel bijzonder en inspirerend dat een organisatie als Landal GreenParks met zulke betrokken werknemers zich inzet voor sport en spel voor kinderen wereldwijd. Wij zijn heel blij dat dit nu ook is bevestigd in een 3-jarig partnerschap. We kijken met veel plezier en vertrouwen uit naar de voortzetting van onze samenwerking.“ Aldus directeur Right To Play Nederland, Karijn Akkerman.

Met een structureel partnerschap verwachten beide organisaties om gezamenlijk activiteiten te kunnen ontwikkelen en wederzijds kennis te delen en uit te bouwen. Bovendien vergroot de samenwerking het bewustzijn voor het maatschappelijk belang van dergelijke partnerovereenkomsten.

Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 74 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije met in totaal ca. 12.000 vakantiebungalows. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,1 miljoen gasten 11,2 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.550 medewerkers.

Over Right To Play
Right To Play is een internationale organisatie, in 1994 opgericht door schaatser Johann Olav Koss, en wordt gedragen door topsporters en vrijwilligers. Zij zetten zich in voor het recht van ieder kind om te sporten en te spelen. Voor een heleboel kinderen wereldwijd is dit niet vanzelfsprekend. Right To Play gelooft dat sport en spel onmisbaar is in de ontwikkeling van kinderen. Voor het uitvoeren van deze programma’s leidt Right To Play lokale vrijwilligers op tot coaches. De rode bal vormt hierbij het symbool van Right To Play. Momenteel doen 1 miljoen kinderen mee met de wekelijkse sport- en spelactiviteiten van Right To Play. Deze activiteiten worden uitgevoerd door meer dan 13.000 vrijwillige coaches. Wereldwijd zijn meer dan 350 topsporters Ambassadeur van Right To Play.

www.landal.nl


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com