Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

koerdistanOp zaterdag 10 en zondag 11 Januari 2015 vindt in Amsterdam in de Beurs van Berlage De 4e editie plaats Van de Amsterdamse Vakantiebeurs voor bijzondere reizen.  Voor Het zuiden van het land en voor de Vlamingen vindt de Vakantiebeurs bijzondere reizen Maastricht plaats in Maastricht op 24 en 25 Januari in het Mecc.

Deze twee Beurzen hebben zich in korte tijd geprofileerd tot volwaardige tegenhangers van de traditionele vakantiebeurzen.

DE VAKANTIEBEURS BIJZONDERE REIZEN IS ERG TROTS OP HET FEIT HET NIEUWE LAND KOERDISTAN IN HAAR PROGRAMMA OP TE KUNNEN NEMEN.

In Amsterdam en Maastricht staan gezamenlijk meer dan 285 gespecialiseerde touroperators klaar om In overleg met de bezoekers “maatwerkreizen “ samen te stellen, Die van de norm afwijken. In Amsterdam en Maastricht vindt u specialisten die u meevoeren in de wereld van “bijzondere Hotels” voettrajecten die nog niemand deed, Poolreizen, Treinreizen met luxueuze Treinwagons door India, Huizenruil met een Mongoolse familie etc.

Alles wat leuk is , zoals goedkope woestijnreizen en treinreizen door Siberia en niet standaard is , zoals stedentrips en campingvakanties in overvolle vakantielanden ed. kunt u vinden in Amsterdam en Maastricht. Hier moet u niet vragen naar een hotel en een vlucht, maar naar wat u kunt doen in het land van uw keuze.

Presentaties : In Amsterdam zijn ruim 100 presentaties van landen en trajecten
In Maastricht ruim 75.
http://www.vakantiebeursamsterdam.nl/2015amsterdam/

In Het attachment vindt u een interview wat in Januari verschijnt en dat de verschillende gezichtspunten op “ bijzonder reizen” weergeeft.

Voor Info : Uitgeverij Byblos
Boudewijn Richel
Keizersgracht 188
1016 DW Amsterdam
Telnr 020 6268469

http://www.vakantiebeursamsterdam.nl

http://www.vakantiebeursmaastricht.nl


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com