Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

kamperen klasse 1Kamperen is nog nooit zo hip geweest! Je kunt er niet meer omheen: kamperen en glamping is hot! Op campings, festivals en markten staan gepimpte caravans waar zelfs mensen die niet kamperen blij van worden. Dit voorjaar verschijnt bij Kosmos Uitgevers een herziene editie van het populaire boek Caravanity.

Daarnaast komt Femke Creemers met een heus Caravanity Camping Kookboek.

De herziene editie van Caravanity staat boordevol (nieuwe) ideeën om je caravan naar eigen smaak te customizen. Inclusief veel (styling)tips, werkplannen en foto's van de mooiste gepimpte caravans. De diverse stijlen bieden voor ieder wat wils. Met alle praktische tips en handige ideeën, maak je zelfs van de meest saaie caravan een persoonlijk paradijs.

In het Caravanity Camping Kookboek staan de beste recepten en handigste keukenattributen om van iedere campingmaaltijd een feestje te maken. Want de echte culi’s en foodies komen er wel uit, maar de meesten van ons vinden het nog altijd lastig om een smakelijke, maar niet al te ingewikkelde maaltijd te bereiden op een of twee pitjes bij de tent of caravan. Femke Creemers ontneemt je met het Caravanity Camping Kookboek ieder excuus om 's avonds iets te halen bij de plaatselijke snackbar.

Femke Creemers richtte Caravanity.nl op, uit onvrede over de gebrekkige informatie over het restylen van caravans. Dat ze inspeelde op een duidelijke behoefte, blijkt uit het feit dat haar blog meer dan 20.000 betrokken bezoekers per maand heeft.

‘Femke Creemers komt er sinds kort rond voor uit: ze is gek op caravans. Bekijk haar site en je begrijpt waarom.’ – LINDA. (juni 2014)

‘Dit is het boek voor alle happy campers.’ – Grazia (mei 2014)

Caravanity                                                          
ISBN: 9789021558547                                    
Prijs € 18,99
Verschijnt: maart 2015

                                                                                                                                            

Caravanity Camping Kookboek
ISBN: 9789021558530Prijs:
€ 18,99
Verschijnt: maart 2015


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com