Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

FuturoscopeStart parkseizoen met twee prestigieuze awards op zak. Het Franse film- en technologiepark Futuroscope start het nieuwe seizoen met twee nieuwe attracties. In het sportieve trainingscentrum ‘Arena fun Xperience’, zijn een achttal sportieve domeinen te verkennen. ‘De geheimen van de kubus’ gaat over de ontdekking van een mysterieuze kubus tussen het Antarctische ijs door archeologen.

Met deze nieuwe attracties en de recente onderscheidingen met een TEA én European Star Award voor de tijdmachine attractie met de Raving Rabbids, is Futuroscope klaar voor een nieuw seizoen vol actie en spectaculaire 5D-effecten.

Wie denk dat je in Futuroscope alleen maar zit toe te kijken, heeft het mis. In het uitzonderlijke sport trainingscentrum ‘Arena fun Xperience’ komen bezoekers zelf in actie. Deze futuristische arena van 1000 m2 herbergt een reeks sensationele, innovatieve spellen voor jong en oud. Zo is er een vrije val glijbaan, is er een laser-kamer en kunnen bezoekers de strijd met elkaar aangaan met enkel hun eigen geest als wapen.

De geheimen van de kubus

In de geheimen van de kubus, ontdekken ar­cheologen een mysterieuze kubus. Wanneer deze wordt onthuld aan het publiek gebeurd er iets bewonderingswaardigs. Bezoekers worden meegenomen in een fascinerende wereld, waarbij technologische excellentie wordt gecombineerd met artistieke optredens van acteurs, dansers en acrobaten. De vooruitstrevende visuele effecten zorgen voor amusement van een nieuw kaliber.

Awards voor attractie met Nederlands tintje

Eind maart 2015 is de tijdma­chine attractie met de Raving Rabbids onderscheiden met een TEA Award; de Oscars van de pretparkwereld. Het park ontving de ‘Outstanding Achievement award’ voor de gewaagde keuze om de Raving Rabbids naar Futuroscope te halen en hiermee een nieuwe dimensie vermaak te bieden, die aansluit op de veranderde demografie van het park. Het Nederlandse bedrijf Jora Vision was betrokken bij de attractie en verzorgde het ontwerp, de engineering en de bouw. In het najaar van 2014 sleepte de attractie al een European Star Award van het Europese vakblad Kirmes & Park Revue in de wacht.


Over Futuroscope
Met meer dan 44 miljoen bezoekers sinds de opening in 1987, is de Futuroscope het 2e themapark van Frankrijk en de meest bezochte attractie in Poitou-Charentes. De naam zegt het al: Futuroscope is een futu­ristisch park. Geen attractiepark in de meest gangbare vorm met achtbanen, wildwaterbanen en darkrides. Maar een modern, open park gebouwd als een stad van de toekomst vol bioscopen en filmbelevenissen in 3D en 4D. Om de twee jaar wordt maar liefst de helft van de attracties vernieuwd.

http://www.futuroscope-news.com/


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com