Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

sail amsterdamSAIL Amsterdam 2015 biedt naast bedrijfsarrangementen ook particuliere arrangementen aan. Ideaal voor bezoekers die graag het nautisch erfgoed vanaf het water willen bekijken en de unieke sfeer op het water willen meemaken. Vanaf €20,- per persoon is al een rondvaart te boeken door de Oranjehaven (IJhaven) waar de prachtige internationale Tall Ships afgemeerd liggen.

Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar. Bijvoorbeeld de vaartochten op de Pannenkoekenboot (leuk voor kinderen), partyschepen of op een van de traditionele zeilschepen. Het publiek kan kiezen uit arrangementen verspreid over de hele dag. Zo zijn er ook tijdens de spectaculaire vuurwerkshows op het IJ arrangementen te boeken. Hetzelfde geldt voor de SAIL-In parade (19 augustus 2015) en SAIL Thank You parade (23 augsustus 2015).

SAIL is het enige officiële verkoopkanaal van de verschillende arrangementen. Alleen met deze arrangementen heeft het publiek toegang tot de Oranjehaven (IJhaven). Particuliere arrangementen zijn te boeken via: https://www.sail.nl/2015/particuliere-arrangementen

Over SAIL Amsterdam 2015

SAIL Amsterdam 2015 vindt plaats van woensdag 19 tot en met zondag 23 augustus. SAIL werd voor het eerst georganiseerd in 1975 en is uitgegroeid tot het grootste gratis toegankelijke evenement van Nederland. SAIL Amsterdam 2015 wordt georganiseerd door Stichting SAIL Amsterdam (SSA) samen met SAIL Event Partners (SEP). Meer informatie op www.sail.nl, via Facebook (facebook.com/sail.nl), Twitter (@sailamsterdam, #SAIL2015) of Instagram (sailamsterdam2015, #SAIL2015). In SEP hebben Stichting SAIL Amsterdam, Havenbedrijf Amsterdam en ACE Concepts & Events zich verenigd om ook de negende editie van SAIL in Amsterdam tot een succes te maken. SAIL wordt mede mogelijk gemaakt door de Friends: Delta Lloyd, I amsterdam, ING, KPN, Staatsloterij en De Telegraaf. Tijdens SAIL Amsterdam 2015 kijken we niet alleen terug op ons indrukwekkende nautische verleden maar bieden we ook een venster op de toekomst.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com