Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

peru welnessLUXE SPA’S EN RESORTS, HOT SPRINGS EN VERSE SMOOTHIES.  Luxe spa’s en resorts, heerlijke hot springs én alle verse ingrediënten voor een super smoothie. Wie bij een vakantie aan Peru alleen denkt aan de rijke cultuur, de veelzijdige jungle of de kleurrijke bevolking heeft het mis. Het land biedt namelijk ook een breed scala aan bijzondere spa & wellness activiteiten. In Peru zijn alle natuurlijke ingrediënten aanwezig om de batterij weer helemaal op te laden tijdens of na een indrukwekkende reis.

Aguas Calientes

Wat is er nou fijner om na een indrukwekkend bezoek aan Machu Picchu of het lopen van de intensieve Inca Trail het energiepeil aan te vullen in een warm, natuurlijk bad? Het kan in Machupicchu Pueblo - ofwel ‘Aguas Calientes’, de toeristische naam van het dorp. De bronnen beschikken over zwavelhoudend, kleur- en reukloos water met een aangename constante temperatuur van 30 graden. De kracht van warmwaterbronnen is ook te ervaren in de omgeving van Arequipa, Cajamarca en Lima. Het pure water is verrijkt met een hoge concentratie van natuurlijke mineralen zoals zwavel, calcium en magnesium. Heilzaam bij klachten aan de huid, goed voor de ademhaling, spieren en gewrichten maar ook bij herstel na ziekte en stress. Een wellness break is goed te combineren met ieder reisprogramma: in Peru zijn ongeveer 500 hot springs te vinden.

Massages & superfoods

De belangrijkste toeristische bestemmingen in Peru beschikken over eersteklas hotels en beach resorts met moderne spa- en wellness faciliteiten. Investeren in gezondheid dus, in een comfortabele en luxe omgeving. Samen met lokale verzorgingsproducten uit het mystieke Peru is dit het toppunt van verwennerij. Op een massagebed met uitzicht op de Colca vallei bijvoorbeeld: onthaasten gaat hier nét een tikkeltje makkelijker. Na de massage zorgt een superfood smoothie met avocado, goji bessen, chia zaad, maca poeder en fruit voor een verkwikkend effect. Vers natuurlijk, want deze populaire superfoods groeien en bloeien in Peru.

 
Over PROMPERU

PROMPERU houdt zich bezig met de promotie van export uit en toerisme van en naar Peru. De republiek aan de westkust van Zuid-Amerika heeft bezoekers veel te bieden. Zo staat de rijke historie garant voor indrukwekkende bezienswaardigheden, waaronder de wereldberoemde Inca-stad Machu Picchu. Het landschap is divers, van regenwoud tot woestijn en van mangrovebossen tot het Andes gebergte. Ook wie van lekker eten houdt kan in Peru zijn hart ophalen, de lokale keuken wordt gekenmerkt door duurzame teelt en intense smaken. Om welke reden je ook naar Peru reist, het land van Pacha Mama steelt zeker je hart. Zie voor meer informatie www.peru.travel.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com