Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

logo motiVrijdag 18 december jl. lanceerde MOTI de MOTI V.R.. Dit is een virtueel museum, waar de bezoeker een feest van herkenning binnenstapt. MOTI V.R. is een architectonische constructie, waarbij beelden en objecten zijn gebruikt als bouwstenen om een nieuw virtueel museum te realiseren. Musea zijn al eeuwenlang belangrijke instituten voor de overdracht van (kunst)historische kennis. Echter, ze zijn weinig mobiel en de kennis blijft hierdoor vaak op één plek. MOTI doet dat vanaf december 2015 anders: met MOTI V.R. presenteert het museum zich in virtual reality (V.R.).

Hierdoor kan het museum ook buiten de museale muren zijn kennis van beeldcultuur delen met een breed publiek. MOTI VR is een experiment van MOTI met de kunstenaar Geoffrey Lillemon (1981) naar de grenzen van artistieke vrijheid in de virtuele ruimte.
 
De MOTI V.R. is vanaf vrijdag 18 december te bewonderen in de tentoonstelling Welcome to the Imagesphere. Vanaf het voorjaar van 2016 wordt de MOTI V.R. gepresenteerd op verschillende locaties in Nederland en België. Houd de website van MOTI in de gaten voor het actuele tourschema.

MOTI V.R. is tot stand gekomen in samenwerking met Geoffrey Lillemon, Naïvi, TeYosh, Dylan Galletly & Realexis Christofides.

 MOTI, Museum of the Image, Boschstraat 22, 4811GH Breda www.motimuseum.nl


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com