Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

AccorHotels opent vandaag officieel de deuren van Novotel Amsterdam Schiphol Airport. Dit gloednieuwe hotel, gelegen in het zakendistrict Park 20|20 van Hoofddorp met maar liefst 314 kamers, biedt alles wat zowel zakenreizigers als toeristen van een modern hotel mogen verwachten. En dat ook nog eens op een steenworp afstand van Schiphol, het centrum van Amsterdam en toplocaties, zoals de Keukenhof en het strand. Bijna 1.000 ‘proefkonijnen’ kregen de kans om voor de officiële opening te komen overnachten of eten en voorzagen het team van Novotel Amsterdam Schiphol Airport van de nodige feedback om de laatste puntjes op de i te zetten. Gemiddeld beoordeelden de testpersonen het hotel nu al met een score van 8.5, waardoor de basis voor een goede start meteen gelegd is.  

Sterke punten Fans konden zich aanmelden via Facebook om te komen proefslapen in het hotel. Daarnaast nodigde Novotel ook relaties en partners van AccorHotels en andere hotelcollega’s uit om het gloednieuwe hotel te komen ontdekken. Vooral de hoeveelheid ruimte en licht, de duurzaamheid, het sfeervolle decor en de Hollandse uitstraling die overal in het gebouw aanwezig is, kwamen als sterke punten naar voren. Deze punten komen overeen met de drie pijlers waar het hotel voor staat.  

Het hotel ademt een frisse Hollandse sfeer uit en die viel dan ook erg in de smaak. Uitvergrotingen van schilderijen uit het Rijksmuseum en tapijten die stukjes van schilderijen uit het Rijksmuseum vertegenwoordigen kenmerken het hotel. Het Novotel Amsterdam Schiphol Airport is ontworpen door het Nederlandse bureau Mulderblauw Architecten in een stijlvolle mix van industrieel design, warme houtkleuren en veel groen met erg sfeervolle verlichting.   De unieke Hollandse touch zit echter niet alleen in de uitstraling van het hotel. Zo krijgen de gasten bij de koffie een Nederlandse koekje van het seizoen aangeboden en staan er op de menukaart verschillende Hollandse gerechten. Bovendien zijn alle groenten en fruit Nederlands, net als het ‘gezonde’ snoep. Het nieuwe hotel is tenslotte ook erg geschikt voor kinderen die bij Novotel gratis overnachten op de kamer van de ouders. Verder beschikt het hotel onder meer over een voetbaltafel, een fitness, een kinderhuisje, een iMac corner en een aantal stijlvolle houten fietsen voor de verhuur. 
 
Gezonde werk- en leefomgeving  Een gezonde werk- en leefomgeving voor zowel gast als medewerker staat hoog in het vaandel bij het hotel. Er worden gezonde, evenwichtige en dieetverantwoorde maaltijden en snacks geserveerd.    

novotel 2Niet alleen biedt het Novotel Amsterdam Schiphol Airport gezonde maaltijden aan, maar er zijn ook verschillende sportieve activiteiten waaruit de gasten kunnen kiezen, zoals energizing walks, hardlooproutes en een urban bootcamp. Nadien kunnen de gasten via yoga en mindfulness weer tot rust kunnen komen. Wie voor een lange tijd in het hotel verblijft, kan zelfs een personal trainer inhuren.      
      
Duurzame bedrijfsvoering  Eigenaren Bart van de Kamp en Lodewijk van der Meulen hebben het pand door bouwbedrijf Huib Bakker Bouw laten bouwen met een focus op duurzame bouwmaterialen en installaties. Ook de bedrijfsvoering van Novotel Amsterdam Schiphol Airport wordt gekenmerkt door duurzaamheid. Zo wordt er speciale aandacht besteed aan verschillende aspecten, waaronder de inkoop van eten, drinken, schoonmaakartikelen en de afvalverwerking. Er wordt bovendien ingezet op ‘groen’ vergaderen met natuurlijk licht en zonder overbodig papier en ‘groen’ koken met zoveel mogelijk biologische ingrediënten. 
 
Uitmuntende locatie Met haar nieuwste hotel voorziet Novotel in een behoefte van de reiziger die modern comfort wil combineren met optimale bereikbaarheid tegen een eerlijke prijs. Niet alleen ligt Novotel Amsterdam Schiphol Airport vlakbij de luchthaven, waar men binnen 4 minuten met de trein is, ook de uitvalswegen naar de grote steden zijn vlakbij. Met de trein is de binnenstad van Amsterdam, Leiden of Den Haag net zo goed bereikbaar, want het nieuwe Novotel Amsterdam Schiphol Airport grenst praktisch aan de ingang van station Hoofddorp.

OVER NOVOTEL
Novotel is een mid-scale hotel van AccorHotels, de toonaangevende wereldwijde hoteloperator, met meer dan 3.500 hotels en 160.000 werknemers in 92 landen. De hoge service-standaard van Novotel stimuleert het welzijn van zowel zakelijke als toeristische reizigers: denk hierbij aan ruime, modulair ingerichte kamers, 24 uur per dag een gebalanceerd keukenaanbod, voortreffelijke vergaderfaciliteiten, attente medewerkers, speciaal ingerichte Family&Novotel kinderruimten en vaak zijn er in het hotel ook nog wellness-voorzieningen aanwezig.  
Met PLANET 21, het duurzaamheidsprogramma van Accor groep, committeert Novotel zichzelf aan menselijk en ecologisch welzijn. Om antwoord te bieden aan hedendaagse ecologische en sociale vraagstukken, verbindt het merk zich met de wereldwijd erkende milieucertificatie, ISO 14001.  Novotel biedt bijna 400 hotels en resorts in 60 landen; de hotels liggen in de centra van internationale wereldsteden. In Nederland biedt Novotel 9 hotels.  

Kijk voor meer informatie op www.novotel.com

Novotel Schiphol Bij Booking.com

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com