Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Peru-campagne - ‘’Toegewijd aan jou, toegewijd aan de wereld’’

Peruanen doen alles met liefde, passie en toewijding en dat maakt hen authentiek en uniek in de wereld. Dat is de boodschap die Peru wil overbrengen in de nieuwe internationale campagne, onder de pay-off ‘Toegewijd aan jou, toegewijd aan de wereld’. Met verschillende commercials wordt het mooiste van Peru en de invloed van het land op de rest van de wereld getoond.

Toegewijd aan de wereld
De nieuwe internationale campagne ‘Peru, toegewijd aan de wereld’ laat door middel van prachtige beelden de diversiteit van het land zien. Er is gekozen voor een algemene spot en vier kortere commercials met verschillende thema’s waar het land bekend om staat: het eten, het nationale drankje pisco, de textielsector en de landbouw. Naast de culturele en historische bezienswaardigheden, is in deze campagne dus ook veel aandacht voor de wereldwijd geliefde gastronomie. De campagne is al in heel Latijns-Amerika uitgerold, nu volgen de VS en Europa. Naar schatting zullen hiermee dit jaar 31 miljoen mensen worden bereikt.

Een wereld binnen de wereld
De hoofdcommercial opent met prachtige beelden van een gecultiveerd gebied in de Andes, waarbij de voice-over vertelt dat de geschiedenis van Peru hier duizenden jaren geleden begon. Vervolgens zien we boeren onder andere aardappelen, maca, cacao, katoen, avocado’s, limoenen en mango’s oogsten, waarbij later in beeld wordt gebracht hoe en waar deze landbouwproducten alle uithoeken van de wereld bereiken. Uiteraard komen ook diverse smakelijke gerechten en de bekende pisco in beeld. De afsluitende zin luidt: ‘Wij zijn een wereld binnen de wereld. Dus vind hier alles wat je wilt vinden, en nog veel meer...’

Meer informatie is te vinden op: www.peru.travel en www.peru.info.