Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

ZuidAfrikaOp de eerste dag van de Utrechtse Vakantiebeurs lanceert YourWay2GO een nieuwe bestemming binnen haar reisaanbod: Zuid-Afrika. Afgelopen jaar vroeg deze reisorganisatie in maatwerkreizen haar reizigers welke nieuwe bestemming in 2015 niet mag ontbreken in het aanbod en Zuid-Afrika kwam daarbij als winnaar uit de bus.

Nieuwe bestemming, nieuwe website
De website ZuidAfrika2GO.nl is gegoten in een nieuwe frisse look. Het is nu nóg makkelijker om zelf online een reis samen te stellen; extra dagen, een ander hotel, een mooie excursie of helemaal zelf een route uitstippelen; het is allemaal mogelijk! De overige bestemmingen van YourWay2GO krijgen binnenkort ook een nieuw uiterlijk. Als eerste zijn volgende week Cuba2GO.nl, India2GO.nl, China2GO.nl en CostaRica2GO.nl aan de beurt.

“Reizen zoals jij het wilt” nu óók naar Zuid-Afrika
Het reisaanbod van YourWay2GO is onderverdeeld in complete ‘individuele rondreizen’, waarbij de reiziger zelf de accommodatie, excursie en vervoer naar wens kan aanpassen. Verder biedt de reisorganisatie haar reizigers de mogelijkheid om via een paar simpele en gestroomlijnde stappen helemaal zelf van A tot Z zijn eigen droomreis samen te stellen. Daarnaast kan de reiziger door het ‘blind’ mixen van diverse interessante ‘bouwstenen’ én met advies van de ervaren reisspecialisten van Zuid-Afrika2GO samen tot een ideale rondreis komen.

Must-sees in Zuid-Afrika
Ontdek wat deze bijzondere bestemming nog meer in petto heeft naast wildparken, wijnranken en walvissen. Uniek aan het reisaanbod van ZuidAfrika2GO is dat je een (prachtige) fietstocht kunt maken naar indrukwekkende townships en kunt overnachten in een luxe tentenkamp aan de rand van de drinkplaats van wilde dieren. Bij ZuidAfrika2GO zit je goed voor een unieke en onvergetelijke reis

Samenwerking Turkish Airlines en South African Tourism
Ter gelegenheid van de lancering van Zuid-Afrika als nieuwe reisbestemming, start de reisorganisatie vandaag met een “Win een reis” actie. Reizigers kunnen op de website van ZuidAfrika2GO middels een reisquiz kans maken op een reis voor 2 personen naar Zuid-Afrika t.w.v. € 3.000,-. Deze reis wordt mede mogelijk gemaakt door Turkish Airlines en South African Tourism. Altijd al naar Zuid-Afrika willen reizen? Doe mee en win: http://zuidafrika2go.nl/win-een-reis

Over YourWay2GO
YourWay2GO is dé reisspecialist voor individuele reizen naar meer dan 30 verre bestemmingen, van het Midden-Oosten tot Azië en van Amerika tot Afrika. De organisatie heeft als reisfilosofie dat iedereen vrij moet kunnen zijn om zelf die reis samen te stellen die bij hen past. Stel door middel van bouwstenen jouw ultieme droomreis samen en krijg hierbij eerste hand advies.YourWay2GO is onderdeel van Koning Aap.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com