Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Picardië heeft de golfliefhebber veel te bieden. Iedere golfbaan heeft zijn eigen sfeer en ook voor ieder niveau is er een geschikt parcours te vinden.

Op slechts een paar uur rijden van Nederland kunt u een heerlijk golfweekend beleven.

Picardië kent een lange golftraditie en beschikt over de oudste en grootste banen van Noord-Europa. De banen zijn bovendien modern uitgerust en zeer toegankelijk. Of u nu een beginner, een weekendgolfer, een echte prof of een liefhebber van 9, 18, 27 of 36 holes bent, Picardië weet wat passie voor golf betekent. Deze herfst zullen de golfclubs weer lekker zwaaien in Picardië.

Golf, charme en ambiance in Baie de Somme!
Een sportief weekend met een ontspannen karakter in de buurt van drie golfbanen: de twee 18-holes parcours van golfbaan Nampont St Martin en het 18-holes parcours op de golfbaan van Belle Dune, één van de mooiste banen van Picardië. Kies een moment – voor of na het sporten – om met uw vrienden of familie heerlijk te genieten aan tafel. Tegen het magische decor van kalksteen en hout zullen de geheimen van een authentieke, traditionele keuken aan u worden onthuld. Uw gastheer en -vrouw laten u graag genieten van heerlijke gerechten en u vindt uw rust in de ruime, charmante kamers.

Niet ver daarvandaan, in Grands Lavier op het Domaine du Val, vindt u een geheel andere sfeer. Een trendy loungeweekend op het platteland is wat u hier kunt beleven. Prachtige individuele chalets van rood cederhout met uitzicht op de golfbaan. Bovendien wordt u hier op uw wenken bediend als het gaat om wellness: een clubhuis met fitness, een overdekt zwembad… allemaal in een rustige, relaxte omgeving. Een weekendje green in al zijn glorie.

Een golfparadijs vlakbij Laon
Iets verder naar het zuiden, vlakbij de in Picardië gelegen champagnekelders, ligt een oase van rust, Lac de l’Ailette genaamd. Hier bevindt zich de mooiste golfbaan van Picardië. Na een prachtige middag op de green, kunt u uw slag slaan in de stad Laon. De kathedraal en de ‘hoge stad’ zijn absoluut een bezoekje waard. Het is aan u om cultuur en sport met elkaar te combineren.

Een boeren gentleman sfeer op 1 uur rijden van Parijs
Ervaar de spanning op de golfbaan van Monchy-Humières, vlakbij Parijs. Het is een afwisselend parcours met waterpartijen, beekjes en vijvers die al werden aangelegd ten tijde van de Zonnekoning. Tijdens het golfen ziet u vrijwel altijd het elegante silhouet van het nabijgelegen kasteel. Het ontwerp van de baan is origineel en goed uitgedacht, waarbij water en groen uitdagend worden afgewisseld. Na uw greenfee snel naar de warme Picardische boerderij van Valérie, waar u met haar man uw golfervaringen kunt delen.

Alle prijzen en tientallen vakantie- en weekendideeën zijn te vinden op de website: www.weekends-picardie.be

Voor meer informatie over Picardië kunt u kijken op www.picardietourisme.com


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com