Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Savoie Mont Blanc heeft met zijn 111 wintersportplaatsen altijd wel wat nieuws te bieden voor liefhebbers van de sneeuw.

Afgelopen seizoen is er voor ruim 179 miljoen euro in de skigebieden geïnvesteerd om met de modernste infrastructuur de wintersporters optimaal van dienst te kunnen zijn.  

Nieuw op de skipiste
Een paar van de opvallendste vernieuwingen zijn te vinden in Morzine en Tignes. De lift van de Tovière, die Tignes met Val d’Isère verbindt, heeft door een investering van 15 miljoen euro een tweede jeugd gekregen. En de Prodains Express brengt wintersporters in slechts 4 minuten van Morzine naar Avoriaz.

Investeringen
Ook dit jaar wordt er opnieuw veel geïnvesteerd opdat Savoie Mont Blanc een topbestemming blijft. In Courchevel wordt over een periode van 7 jaar 140 miljoen geïnvesteerd, waarvan 70% bestemd is voor de vernieuwing en uitbreiding van de skiliften in het gebied.

Bij het realiseren van de projecten staan duurzaamheid en een lage impact op milieu en omgeving voorop.  

Veiligheid
Veiligheid staat voorop op de Franse skipiste. In totaal 8 filmclips en diverse afbeeldingen worden in verschillende wintersportplaatsen verspreid om skiërs bewust te maken van hun gedrag op de piste. Veel smartphone apps waaronder die van La Plagne bieden de skiër de mogelijkheid om met één druk op de telefoon hulp in te schakelen bij een ongeluk op de piste.

www.rendezvousenfrance.com


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com