Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Een wijnlandgoed, een accommodatie, een ontvangstruimte. De Espace de l’Hers is een privéverblijf, een knappe combinatie van oud en nieuw in het hartje van de wijngaarden van Châteauneuf-du-Pape.

Er worden pasklare voorzieningen geboden, van overnachtingen tot de organisatie van privé-evenementen of seminars afgewisseld met activiteiten die gelieerd zijn aan wijn en gastronomie.

Het charmante landgoed ligt tussen wijngaarden en bossen, niet ver van de Rhône, rondom een 12e-eeuws gebouw. Het bestaat uit een prachtige gewelfzaal die ideaal is voor recepties, een kelder en een proeverijzaal van de wijngaard Marcel Georges, vier grote ‘chambres d’hôtes’ (gastenkamers) en een gîte (vakantiehuis) voor 6 personen. Het zwembad en het solarium met uitzicht over de wijngaard maken de voorzieningen van dit hoogstaande landgoed compleet.
De accommodaties zijn in 2009 opgeknapt en volledig gerenoveerd.

Een prachtige gewelfzaal biedt in het middeleeuwse gedeelte genoeg ruimte voor 100 personen in vergaderopstelling (120 personen zittend voor een diner of 150 in een theateropstelling). Alle moderne voorzieningen staan uiteraard ter beschikking (beamer, schermen, geluid, internet…), en het domein werkt met de beste traiteurs uit de streek die het ontbijt, de lunch en het avondeten ter plekke serveren. Activiteiten kunnen op maat worden samengesteld (kooklessen, wijnactiviteiten, proeverij voor beginners of voor gevorderden, workshop om gerechten en wijn te combineren…).

De proeverijzaal:
Een proeverijzaal met proeftafel en huiskamer maakt uitgebreidere wijnworkshops voor 10 tot 12 personen mogelijk. Dé mogelijkheid voor wijnliefhebbers om de beroemde wijn uit het Rhônedal te leren kennen. Deze wijn verenigt 13 druivensoorten in één fles!

Domaine du Château de l’Hers
Chemin de l’Hers
D17 / Route de Roquemaure
84230 Châteauneuf-du-Pape
www.espacedelhers.com


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com