Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Voor mensen die willen ontspannen, wandelen en activiteiten willen beoefenen in de bergen van de Jura, zijn de Grandes Traversées du Jura (De Grote oversteek van de Jura) zowel in de zomer als de winter een prachtige uitdaging.

Deze bestaat uit 6 routes zodat iedereen op zijn eigen manier op ontdekking kan gaan in de bergen van de Jura: In de winter, langlaufen en wandelen met sneeuwschoenen, in de zomer, wandelen, mountainbiken en paardrijden.

De GTJ biedt 380 km aangelegde wandelroutes in de Jura die in meerdere dagen of in delen van een hele of halve dag kunnen worden afgelegd.

De GTJ is een waar paradijs voor fietsers of mountain bikers. Deze bijzondere fietsroute maakt het mogelijk het massief en het Parc Naturel du Haut-Jura in 10 etappes te ontdekken en is geschikt voor alle niveaus.

De GTJ biedt ook in de winter mooie routes, langlauf of sneeuwschoenwandelingen. Een mooie combinatie van sneeuwpret en het ontdekken van ongerepte, wilde landschappen. Bovendien is er een goede kans dat u een gems tegenkomt en soms zelfs een lynx.

http://nl.franche-comte.org


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com