Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Onbekend maakt onbemind. Wie kent dit spreekwoord niet? Uit een onderzoek van onderzoeksbureau Flycatcher in opdracht van campingorganisatie Ecamp blijkt dat veel vakantiegangers ook zo denken over een campingvakantie in een stacaravan.

Zonder ooit zo’n luxe campingvakantie te hebben ervaren, associeert men deze met; oubollig, beperkte ruimte of weinig faciliteiten. Maar wanneer men daadwerkelijk deze vakantievorm beleeft of geconfronteerd wordt met foto’s en een omschrijving van de huidige, moderne stacaravan en hun interieurs blijkt dit beeld niet te kloppen met de realiteit. Bent u als journalist ook geneigd te zeggen dat een campingvakantie niets voor u of uw lezers is? Dan bewijst Ecamp graag het tegendeel!

Ervaar het zelf
Voor onze klant Ecamp zijn wij op zoek naar journalisten die bij voorkeur nog nooit eerder met partner en/of gezin op een kampeervakantie in een stacaravan zijn geweest. Wij nodigen u uit voor een individuele persreis met uw gezin want uiteindelijk is de beleving van kinderen wezenlijk voor het artikel. U kunt kiezen uit de 270 kampeerbestemmingen van Eacmp in 12 Europese landen: Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken, Zweden Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië en Kroatië. Te vinden op de site www.ecamp.nl. U bladert liever op uw gemak 's avonds thuis door de brochure? Wij sturen deze graag naar u toe.

Ontdek Glamping met Ecamp
'Glamping' - een samentrekking van glamorous camping -is momenteel erg populair. Daarom biedt ook Ecamp steeds meer bijzondere verblijven aan naast de ‘traditionele’ stacaravan. Denk aan een tipi (zogenaamde indianentent), luxe, houten beachcabins, een visserslodge, een safaritent met halfpension een jungalow of een ultramoderne stacaravans met jacuzzi. Een overzicht van deze bijzondere verblijven vindt u op www.ecamp.nl/bijzonderverblijven. Wellicht wilt u glamping zelf eens ervaren.

Indien u interesse heeft, vragen wij u vriendelijk minimaal twee campings aan te geven waar u zou willen verblijven. Voor het zoeken naar een passende accommodatie is het fijn als u de gezinssamenstelling met de leeftijd van uw kinderen en de gewenste periode doorgeeft. In de meivakantie, juni en september is de beschikbaarheid over het algemeen beter dan tijdens de drukke maanden juli en augustus. Uiteraard is uw aanvraag altijd op basis van beschikbaarheid en goedkeuring van onze klant voor de betreffende titel, vervoer regelt u in principe zelf.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com