Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Het eerste Impressionisme Festival in Normandie wordt gehouden van juni tot september 2010 door heel Normandië. Verscheidene kunstvormen zullen de revue passeren: schilderkunst, hedendaagse kunst, beeld, geluid en vooral een levend schouwspel...

Festiviteiten zowel aan de kust als landinwaarts, beeld en geluid en vele andere evenementen. Sluit je aan bij het het grooste culturele evenement in de zomer van 2010 in Frankrijk!

 

Hier schilderde Claude Monet in 1872 zijn beroemde "Impressie, opgaande zon", waaraan deze kunstrichting zijn naam zou ontlenen.

Eerste editie Festival van het Normandisch Impressionisme
Het eerste Festival van het Normandisch Impressionisme, dat in het leven is geroepen om de talloze banden van Normandië met deze belangrijke stroming in de schilderkunst te belichten, belooft hét Franse cultuurevenement van de zomer 2010 te worden.

Complete festivalprogramma
Surf voor het complete festivalprogramma naar: www.normandieimpressionniste.fr , zoals de Franse auteur Jacques-Sylvain Klein het verwoordde. Hier schilderde Claude Monet in 1872 zijn beroemde "Impressie, opgaande zon", waaraan deze kunstrichting zijn naam zou ontlenen.

Vakantiewoningen van Belvilla in Normandie


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com