Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Hieronder vindt u een lijst met de meest heerlijke, bijzondere en natuurrijke plekjes in La Cité d'Amour.
“Hemels lichaam”
Deze in Hausmann stijl opgetrokken salon is de plek voor een Ayurvedic massage.  Een heerlijke massage op basis van het Feng Shui principe met diverse warme oliën voor een gevoel van rust en diepe ontspanning.  De zijdezachte kimono’s en de handdoeken zijn 100% biologisch afbreekbaar.  Geniet van de voedende lichaamsbehandelingen met keuze uit verschillende thema’s en op basis van biologisch gecertificeerde  lichaamsproducten.

Voor meer informatie:
Appartement 217,
217, rue Saint-Honoré, Paris
Tel.: +31(0)1 42 96 00 96

“Doe het zelf cosmetica”: gezond voor uw huid
Voor het Franse plantaardige cosmeticamerk L’ Occitane staat schoonheid gelijk aan gevoel van welbehagen.  U kunt nu zelf uw gezichts-en lichaamsproducten maken met de biologische olijfolie lijn.  “Ma crème nature”  (uw eigengemaakte gezichtscrème) bevat geen chemisch conserveermiddel.  U mengt de ingrediënten met water en bewaart de crème in de ijskast.  Nog beter: in de L’ Occitane boetiek in Parijse wijk Bercy kunt u met essentiële oliën uw eigen biologische cosmetica samenstellen.
L’ Occitane: het adres voor schoonheid en welbehagen
Voor meer informatie: www.bercyvillage.com/Presentation-L-Occitane-en.html

De wereld van Zen
In een gezellige, Japans-achtige inrichting is deze lichaamsbehandeling gebaseerd op eeuwenoude rituelen van over de hele wereld.  Geef uzelf volledig over en geniet van een totale geestelijk en lichamelijk ontspanning.  Een oase van rust.  Dit gevoel van welzijn kunt u thuis vasthouden met de natuurlijke producten van het merk “Cinq mondes”  die u on-line kunt bestellen.
Voor meer informatie: www.cinqmondes.com

Natuurlijke schoonheid en biologische voeding

De onderneming Naturalia Beauty die 30 natuur- en cosmeticawinkels telt, heeft nu in alle vestigen een speciale hoek gewijd aan natuurlijke en gecertificeerde cosmeticaproducten.  De boetiek in de Parijse wijk Le Marais biedt naast deze producten eveneens schoonheidsbehandelingen aan.  Dit is de ideale manier om de heilzame werking van planten in maskers, make-up en  crèmes uit te proberen.
Voor meer informatie:
Naturalia Beauté Bio
52, Rue Saint-Antoine, Paris
Tel.: +31.01 48 87 87 50

“Verrukelijk Vegetarisch”
Het restaurant La Victoire Supreme du Coeur is gelegen midden in de wijk Le Marais en wordt door kenners beschouwd als het beste vegetarische restaurant in Parijs.  Men  serveert hier creatieve gerechten zoals geroosterde champignons in bramensaus,  groentenpuree en salade met verse bosbessen.
Voor meer info: www.vscoeur.com.

“De milieuvriendelijke fijnproever”
De eigenaar van dit eerste Franse restaurant met EKO-keurmerk gebruikt weinig vet of suiker in zijn gerechten. Op het menu: seizoensgebonden producten, dier-en milieuvriendelijk vlees en biologische wijn. Het restaurant Bioart is ontworpen volgens de Feng Shui principes.  Milieuvriendelijke verf, schoon gefilterde lucht en dubbele beglazing. U geniet hier  bovendien een panoramisch uitzicht over de Seine.
Restaurant Bioart: de keuken voor uw culinaire welzijn
Voor meer info: www.restaurantbioart.fr

Een mand vol verse en geurige producten
Op de biologische markt vindt u het hele jaar door knapperige wortels, geurige tomaten, een dertigtal verschillende pompoenen en nog allerlei andere groenten die in de vergetelheid zijn geraakt.  Alles is vers en met een ecologisch keurmerk.  Zo ook de natuurlijke schoonheidsproducten, de gebakjes en de overheerlijke honing.
Biologische markt in Parijs:
• Zaterdagochtend: Place Brancusi (14de arrondissement) en Boulevard des Batignolles (17de arrondissement)
• zondagochtend:  Boulevard Raspail (6de arrondissement)

Natuurlijk groengebied
De twee eilandjes in het meer van, le Lac Daumesnil van het recreatiebos, Le Bois de Vincennes, zijn omgetoverd in een ecologisch park.  Het onkruid heeft plaats gemaakt voor uitheemse plantensoorten.  Het resultaat: een weelderige groen gebied waar mens, plant en dier in harmonie samengaan.
Voor meer informatie:
Iles de Bercy et de Reuilly,
Route des Iles,
Bois de Vincennes,
75012 Paris


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com