Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Wandelen en proeven in de wijngaarden: dat wordt een gezellige belevenis!  De Savoie heeft de hoogstgelegen wijngaarden van Frankrijk. De officiële wijnroute door het gebied, Route des Vins de Savoie, gaat door prachtige landschappen. Met de auto of fiets volg je de bordjes. Maar het kan ook anders…!Alpes Flaveurs
In de buurt van Chambéry woont Bernard Vissoud van Alpes Flaveurs. Hij weet werkelijk alles van de wijnen en bergen in deze regio en hij vertelt er vol passie over. Naast oenoloog is hij gediplomeerd berggids en kan op verzoek een persoonlijk wandel- en wijnproefprogramma voor je opstellen. Wat dacht je van een winterse tocht met sneeuwschoenen? Of als het zonnetje weer gaat schijnen een excursie door het wijngebied in een 2CV; een Lelijke Eend? Franser kan het niet!

Origineel
Maar Bernard heeft nóg iets origineels verzonnen; verken de omgeving met een Segway of elektrische fiets. Onder leiding van een oenoloog en een segway begeleider. Maak op deze ontspannen manier kennis met al het mooie en lekkere dat deze streek te bieden heeft. Niet té veel drinken onderweg, want je moet natuurlijk wel je stuur recht kunnen houden…!

Voor ieder wat wils
Welke formule je ook kiest, je bent ervan verzekerd dat je veel gaat leren over wijn. Je ontmoet de wijnboeren. En natuurlijk is er ook genoeg gelegenheid tot het proeven van wijn. Je leert de wijngaarden van het gebied kennen en Bernard zal je onderweg enthousiast alle ins en outs over wijnmaken vertellen.

Op maat gemaakt
Wat je ook wenst, vertel het aan Bernard en hij stelt een passend programma voor je samen. Dit is een ideale formule voor kleine groepen. Ben je een wijnexpert? Een wijnamateur? Sportief? Of liever lui dan moe? Het maakt allemaal niet uit…het is vakantie en je laat je lekker verwennen!

Chemin des Abymes
73800
Les Marches
www.alpes-flaveurs.com


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com